admin | 12.07.2012

Castigatorii lunii Iunie

A venit vremea sa prezentam castigatorii concursurilor pentru luna Iunie destinate membrilor celui mai mare forum de poker din Romania.

Sa incepem cu SNG Leaderboards, pentru ca multi dintre jucatorii de SNG-uri au avut o luna foarte buna. Pentru cei care nu stiu, va reamintim ca de la inceputul acestui an ruleaza 2 grupe de SNG sponsorizate de PokerStars ( detalii si inscrieri in threadul dedicat ).

Sunt premiati primii 3 jucatori din fiecare grupa astfel:

  • Locul 1 – ticket 109$
  • Locul 2 – Hanorac PokerStars
  • Locul 3 – Tricou PokerStars

In aceasta luna OMGitsMihai a reusit sa castige ambele grupe, avand o luna foarte buna. Daca tot vorbeam de el, trebuie sa stiti ca a castigat si cei 25$ pusi in joc la concursul de grafice cu acest grafic.

Jucatorii catacata20 si gigibaston au castigat cate un hanorac PokerStars, iar Kaija7 si ChelooAK au castigat cate un tricou PokerStars.

Concursul pentru cea mai buna mana postata la analize a fost castigat de maco91 cu mana AQo vs reg!! 20NL. El va intra in posesia celor 50$ care sunt numai buni pentru un bankroll boost la microstakes.

Dupa cum te-am obisnuit deja de ceva vreme, premiem cu 50$ si cea mai interesanta postare la blog. Astfel aDutSa a castigat premiul pentru postarea Viata in “Ultra”HD !!! .

Ii felicitam pe castigatori si va uram tuturor succes in luna urmatoare. Ramai cu ochii pe forum pentru ca in curand vom veni cu surprize!

 

 

 

Castigatorii lunii Iunie comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of