admin | 28.01.2012

Castigatorii de la European Poker Awards 2011

Castigatorii celui de-al 11-lea concurs European Poker Awards au fost numiti la o ceremonie din Paris in ziua de 25 ianuarie, iar printre cei numiti sunt doi membri de la PokerStars Team Pro : Bertrand Grospellier si Pius Heinz.

Jucatorul numarul #1 din Franta, Bertrand „Elky” Grospellier a primit titlul Personalitatea Pokerului (Poker Personality) pentru anul 2011. Grospellier a avut si un an bun in ceea ce priveste castigul din turnee : 2.296.620$ din turnee live, incluzand si o bratara WSOP. Bertrand a publicat si prima lui carte „The Raiser’s Edge” si a participat si intr-un meci de kickboxing impotriva prietenului sau Lex Veldhuis.

Dupa cum a fost de asteptat, jucatorul Pius Heinz de la PokerStars Team Pro a primit premiul „Best Tournament Performance”, pentru faptul ca a fost primul jucator german care a castigat turneul WSOP Main Event.

Jucatorul rus Andrey Pateychuk, care a castigat pentru prima data anul acesta un premiu in bani la un turneu live a primit premiul pentru „Incepatorul anului”. El a castigat 2.085.014$ din turnee doar in anul 2011. Printre victoriile sale se numara un titlu la EPT San Remo, WPT Praga si locul #15 la WSOP Main Event.

[ad#text_ads1]

Jucatorul Ilari Sahamies a primit premiul pentru „Jucatorul online al anului”, dupa ce a terminat cu un profit pe PokerStars pentru anul 2011 de 2.183.832$.

Jucatorul profesionist din UK, Sam Trickett a primit premiul pentru „Jucatorul anului”, dupa ce a castigat 4.598.038$ din turnee live.

Alti jucatori care au primit diverse premii sunt Natalia Nikitina (Europe’s Leading Lady), Jesse May (Lifetime Achievement Award) , Warren Lush (Staff Person of the Year).

Castigatorii de la European Poker Awards 2011 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of