admin | 11.06.2014

Castiga peste 1.7 mil $ cu FEBRA FOTBALULUI pe PokerStars!

football fever pokerstars world cupEste un lucru cunoscut faptul ca majoritatea jucatorilor de poker sunt pasionati si de fotbal, acordand un interes deosebit sportului rege mai ales acum in perioada in care se desfasoara Cupa Mondiala.

Pentru urmatoarele saptamani, fanii fotbalului vor urmari cu sufletul la gura meciurile din Brazilia. Daca nu ati calatorit pentru a vedea meciurile live si le veti urmari de acasa, atunci veti avea timp sa participati si in promotia speciala oferita de PokerStars, in care jucatorii vor putea castiga premii totale de peste 1,7 mil $.

Incepand de astazi pana pe 13 Iulie, cel mai mare site de poker din lume va “gazdui” FEBRA FOTBALULUI, o promotie care cuprinde provocari zilnice, o saptamana cu misiuni speciale si un turneu cu premii garantate la 1 mil $.

Provocarile zilnice

In fiecare zi la miezul noptii va incepe o noua provocare. Daca o duceti la bun sfarsit, primiti un bilet de turneu care va da sansa sa preziceti rezultatul unui meci viitor. Daca ghiciti rezultatul, atunci veti castiga bani intr-un turneu de tip All-In Shootout. Pentru detalii vizitati pagina: provocari zilnice.

Saptamana misiunilor

Intre 7 si 13 Iulie intra in joc “Saptamana Misiunilor” in cadrul careia vei primi o provocare. Daca o duci la bun sfarsit poti intra in unul din turneele All In Shootout, fiecare cu premii in valoare de 75.000$. Detalii pe pagina: saptamana misiunilor.

1 mil $ GTD in turneul eliminatoriu final

Incepand de astazi, poti juca faza 1 a turneului in fiecare zi. Daca treci de faza 1, atunci vei merge in faza 2 ( turneul final) cu stackul acumulat in faza 1. Turneul final are 1 mil $ GTD in premii si se joaca pe 6 Iulie.Detalii pe pagina turneului.

Va uram tuturor sa obtineti cat mai mult de la aceasta promotie si sa va bucurati de fotbal pe parcursul cupei mondiale.

Castiga peste 1.7 mil $ cu FEBRA FOTBALULUI pe PokerStars! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of