admin | 17.11.2021

Castiga un pachet gratis pentru EPT Praga! Califica-te prin sateliti pe Pokerstars!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Festivalul European Poker Tour Praga revine in forta in acest an, evenimentul urmand sa se dispute in capitala Cehiei intre 8 si 19 decembrie. Jucatorii care frecventeaza platforma Pokerstars se pot califica gratuit pentru Evenimentul Principal, fiind puse in joc pachete EPT Praga in valoare de €6.000 in satelitii care pornesc de la freebuy-in. Aceste pachete includ buy-in-ul pentru Main Event-ul care se joaca in perioada 13-19 decembrie, cazare la un hotel de 5 stele, bani de cheltuiala si un serviciu dedicat exclusiv de la Pokerstars.
Pe Pokerstars ruleaza sateliti de calificare in sistem STEPS, iar acestia pornesc chiar din freeroll, adica turnee cu intrare gratuita prin intermediul carora puteti avansa la un pas superior.
Astazi de la 20:10 se va desfasura un satelit freebuy, de unde se pot obtine bilete pentru satelitul de 22 de euro. De aici se poate avansa in cel de 530 euro si ulterior in Main Event-ul EPT Praga.
De-asemenea, alti sateliti cu buy-in de 1,10 euro va asteapta, aici putand fi castigate tichete pentru satelitii de 27 de euro. Atat din satelitii de 27 de euro, cat si din cei de 55 euro se pot obtine tichete pentru cel de 530 de euro, unde veti putea juca cu pachetele EPT Praga pe masa. Iata programul satelitilor asa cum este afisat in lobby-ul dedicat evenimentului pe platforma Pokerstars:

Sursa foto: Pokerstars

Castiga un pachet gratis pentru EPT Praga! Califica-te prin sateliti pe Pokerstars! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments