admin | 22.05.2014

Cash Mania intre 6 si 9 Iunie! Primul festival de cash games din Romania la PokerFest Club

pokerfest clubEchipa PokerFest vine cu o surpriza pentru iubitorii jocurilor de cash din Romania. Dupa festivalul IPT in cadrul caruia mesele de cash au fost neincapatoare, formandu-se liste de asteptare consistente, organizatorii au pregatit  un festival al jocurilor de cash unic in Romania.

30 de jucatori din Israel si-au anuntat deja prezenta la jocurile de cash care vor avea mize incepand de la 1/2  RON pana la 10/20 RON, Texas Holdem si Omaha si care se vor desfasura intre 6 si 9 Iunie, deci in aproximativ 2 saptamani.

In aceeasi perioada, la Club se va desfasura si Weekendul Pokerfest care va garanta 100.000 RON si va avea buy-inul obisnuit de 330 RON.

Locurile disponibile la mesele de cash sunt limitate, asa ca va recomandam sa trimiteti un email catre laura@pokerfest.ro pentru a va anunta intentia de a participa. La aceeasi adresa de email puteti obtine detalii despre cazare la preturi preferentiale pentru clientii PokerFest Club, dar si alte informatii care va pot fi de folos.

Nu uitati ca la jocurile cash puteti castiga Mana Saptamanii , care in acest moment a ajuns la 2000 RON sau Bad Beat Jackpot care acum a ajuns la 20522 RON. Informatii despre mesele de cash, BBJ si Mana Saptamanii puteti gasi pe pagina Acum La Pokerfest

Cash Mania intre 6 si 9 Iunie! Primul festival de cash games din Romania la PokerFest Club comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of