admin | 22.11.2012

Cary Marshall castiga Main Eventul WSOPC Lake Tahoe

Anul acesta la evenimentul din Lake Tahoe au participat aproape 100 de jucatori, un numar record, iar castigatorul a fost Cary Marshall, cu toate ca turneul nu a cunoscut o desfasurare foarte complexa. Dupa primul nivel al turneului au fost eliminati indeajuns de multi jucatori pentru a se stabili masa finala, iar Marhsall a fost chip leader in aceasta ultima etapa a jocului, cu peste 100,000 de fise avans.

La masa finala Jesse Rockowitz a eliminat doi jucatori simultan cu AK, contra QQ siAQs, acesta reusind sa prinda doua perechi, cu un K pe flop si A pe river. Urmatoarea eliminare a avut loc intre Derrick Yamada, care a avut QQ, si Shawn van Asdale, AJs. Yamada a prins un set de dame si l-a eliminat pe van Asdale.

Ulterior, Rockowitz a deschis potul si Ping Liu s-a pus all-in din buton, Dick Haney a platit, fiind short stack, din big blind. Rockowitz a foldat, si mana s-a jucat AQs vs TT. Liu a facut full house pe board JJ57T si l-a eliminat pe Haney.

[ad#text_ads1]

In jocul heads-up, Marshall a intrat cu un avantaj considerabil, cu aproape 7 milioane de chipuri, in timp ce adversarul sau, Yamada, cu doar 1,745,000 chipuri. Jocul heads-up a durat 2 ore jumatate, iar mana finala a fost pe masura. Yamada a deschis potul si Marshall a platit pentru a vedea flopul care a venit 796 cu un flush draw. Marshall a facut check call si pe turn a venit un J care nu a completat culoarea. Check-call din nou din partea lui Marshall, iar pe river 5, care nu completeaza culoarea, acesta s-a pus all-in punandu-l pe Yamada intr-o situatie delicata. Dupa o perioada de gandire Yamada a platit, marshal a intors K8, chinta, iar Yamada a intors JJ si a parasit turneul pe locul al doilea.

Topul castigatorilor arata in felul urmator:

  1. Cary Marshall – $139,260
  2. Derrick Yamada – $86,056
  3. John Deng – $62,882
  4. Clint Baskin – $46,690
  5. Ping Liu – $35,207

Cary Marshall castiga Main Eventul WSOPC Lake Tahoe comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of