admin | 20.08.2012

Calificarile pentru PokerFest Mamaia au inceput si pe PokerStars!

cupa_pokerfest
O noua cupa PokerFest va fi castigata in mai putin de o luna la Mamaia!

Ieri, 20 august, a avut loc primul satelit de calificare pe PokerStars pentru Main Eventul de la Mamaia! Peste 80 de participanti au generat 10 locuri pentru faza urmatoare – turneul cu un buy in de 77EUR.

Timp de doua saptamani, pana pe 5 septembrie – chiar ziua inceperii festivalului – se vor desfasura zilnic, mai putin duminica, sateliti de calificare pentru turneul principal in valoare de 700 de euro.

Calificarile se impart in doua faze: in faza intai avem satelitii, de 2.20 euro cu rebuy, zilnic, si de 11 euro freezout miercurea si vinerea. Acestia duc catre faza a doua a campaniei, la qualifierul in valoare de 77 de euro ce duce castigatorii direct in Main Event. Tot in faza a doua avem si un qualifier cu rebuy, in valoare de 33 de euro ce are loc martea si vinerea.

Va asteptam in urmatoarele 15 zile la mese pe PokerStars pentru un loc in Main Eventul de la Mamaia, al zecelea mare turneu live organizat anul acesta de PokerFest!

Mai exista de castigat si 2 pachete in valoare de 1000EUR pe Concord Gaming, unde ruleaza sateliti pentru PokerFest Mamaia accesibili jucatorilor din toata Europa si de unde te poti califica in urma turneelor freeroll zilnice.

In paralel, poti sa joci la turneele de calificare live care se desfasoara la Queen Casino in Bucuresti, sateliti care au un buy in de 230Ron.

Putem spune asadar ca a inceput calificarea in forta pentru PokerFest Mamaia. Daca aveti nelamuriri sau intrebari, puteti folosi datele de contact de pe siteul oficial PokerFest sau puteti sa postati in sectiunea PokerFest 2012 de pe forum.

Succes la calificari!

Calificarile pentru PokerFest Mamaia au inceput si pe PokerStars! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of