admin | 06.03.2012

Califica-te online la PokerFest Cluj! Pachete cu cheltuieli incluse!

De maine ( 7 Martie )  incep calificarile online pentru PokerFest Cluj, care va avea loc intre 21 si 25 Martie 2012 la Grand Hotel Napoca.

In comunicatul oficial al organizatorilor PokerFest s-a anuntat ca in urma calificarilor live se vor oferi pachete de 800E care vor include intrarea la Main Event, impreuna cu 250E prin care se va asigura transportul si cazarea la eveniment. Iata ca aceasta standardizare a serviciilor pentru evenimentele din provincie a fost inclusa si pentru satelitii online ce vor avea loc pe PokerStars.

Asadar, incepand de maine, pentru fiecare eveniment din provincie se vor juca sateliti online pentru 800E, bani care includ intrarea la Main Event si 250E care vor fi platiti in contul de jucator PokerStars si cu care puteti sa va aranjati transportul si cazarea pana la locatia evenimentului.

Pentru evenimentul de la Cluj, organizatorii au obtinut un deal de 50E/camera/noapte cu mic dejun inclus. Puteti vedea detalii despre cazarea la evenimentele PokerFest pe pagina Cazare.

Mai jos aveti structura satelitilor online  pentru PokerFest Cluj:

PokerFest-Cluj-Sateliti-PokerStars

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati intra pe siteul PokerFest, urmareste pagina de Facebook si urmareste anunturile de pe forumul Holdem.ro in sectiunea dedicata.

Califica-te online la PokerFest Cluj! Pachete cu cheltuieli incluse! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of