admin | 12.10.2020

Caesars Entertainment achizitioneaza William Hill pentru $3.700.000.000

Dupa o fuziune masiva realizata in aceasta vara cu Eldorado Resorts care s-a facut pentru suma de $17.300.000.000, Caesars Entartainment a dat o noua lovitura in urma cu cateva zile, achiziotand una dintre cele mai renumite case de pariuri din lume: William Hill. Conform mai multor surse, tranzactia s-ar fi facut pentru suma de $3.700.000.000. Impresionanta achizitie asteapta inca sa fie aprobata de catre structurile specializate de reglementare si cel mai probabil ea va fi finalizata undeva in a doua jumatate a anului 2021.
Tom Reeg, CEO in cadrul Caesars Entertainment declara: “Oportunitatea de a combina cazinourile noastre terestre, pariurile sportive si jocurile de noroc online din SUA reprezinta o perspectiva cu adevarat interesanta. Experienta in domeniul pariurilor sportive a lui William Hill va completa oferta curenta a lui Caesars, permitand grupului combinat sa serveasca clientii nostri de pe piata online a pariurilor sportive, aflata intr-o crestere rapida. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu William Hill pentru a oferi clientilor nostri o experienta superioara si completa in domeniul jocurilor, pariurilor sportive si divertismentului”.
Principala competitoare a lui Caesars Entertainment in SUA este MGM Resorts, entitate care a beneficiat recent de o investitie de $1.000.000.000 de la InterActive Corp si care considera de-asemenea ca viitorul este reprezentat de jocurile de noroc online.

Sursa foto: William Hill

Caesars Entertainment achizitioneaza William Hill pentru $3.700.000.000 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of