admin | 08.03.2012

Bwin.Party aplica oficial pentru licenta in Nevada

Bwin.PartyDupa o lunga absenta de pe piata jocurilor online din SUA, PartyPoker a depus in sfarsit actele pentru a obtine o licenta. Este cunoscut faptul ca PartyPoker a ales sa respecte legea si a platit bani seriosi odata cu introducerea UIGEA. Ei au ajuns la o intelegere cu SUA si s-au retras in mod legal de pe piata. Aceasta miscare facuta la timpul potrivit le poate aduce foarte usor prima pozitie pe piata americana, in conditiile in care PartyPoker este un brand foarte cunoscut jucatorilor de acolo.

Desi se stia de mult timp ca  Bwin.party cauta sa intra in industria pokerului din Nevada, acum compania a depus oficial actele pentru a obtine o licenta in industria jocurilor online, conform declaratiei data de Nevada Gaming Control Board.

In octombrie 2011, Bwin.party a anuntat ca planuieste sa faca afaceri cu cazinoul MGM Resorts International si cu Boyd Gaming  – ambele vor fi operatori de site-uri de poker. PartyPoker va fi un service provider si va avea sarcina de mentenanta si de rulare a softului de poker, asta daca va primi licenta din partea autoritatilor din Nevada.

MGM, care detine proprietati precum Aria si Bellagio, va avea cel mai probabil skinuri separate sub reteaua celor de la PartyPoker.

Furnizorii de servicii, precum PartyPoker nu vor putea sa faca afaceri in statul Nevada decat daca fac un contract de parteneriat cu o companie de cazinouri.
[ad#text_ads1]
Pe langa Bwin.party, mai exista multe cumpanii care au depus cereri de a primi licente de jocuri online pe bani in statul Nevada. Printre acestea se numara 888.com, Shuffle Master, Fertitta Interactive, Boyd Gaming si IGT. Toate au cumparat sau au facut parteneiate cu siteuri importante de poker online.

Pentru articolul integral vizitati CardPlayer.com.

 

Bwin.Party aplica oficial pentru licenta in Nevada comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of