admin | 25.04.2021

Bryn Kenney il provoaca pe Phil Hellmuth la un heads-up in care fiecare sa puna la bataie $1.000.000

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul american de poker Bryn Kenney, omul care ocupa locul 1 in clasamentul celor mai multi bani castigati din turneele de poker, l-a provocat recent pe Phil Hellmuth la un heads-up in care fiecare sa puna la bataie $1.000.000 pentru a decide cine este “cel mai bun jucator de turnee” (n.r. Kenney a scris GOAT tournament player, ceea ce in traducere ar echivala cu Greatest of All Time tournament player). “Stim cine este regele, dar daca doriti sa vedeti un meci de top, hai sa punem fiecare cate un milion si sa le dam oamenilor ce vor sa vada”.
Bryn Kenney, in varsta de 34 de ani din New York, a primit si reactii mai putin dorite in urma postului sau. Un utilizator de pe Twtiter, pe numele sau Mark Prankerd a scris: “Nici macar nu stiu cine este acest tip, l-am cautat. Aproape o treime din toti banii castigati de el provin de la un singur turneu! Numarului 1 nu ii pasa de aceste inregistrari. Bratarile sunt insa la locul lor. Peste 20 de ani Hellmuth va fi inca amintit….oamenii abia il cunosc pe acest tip acum lol”.
Potentialul duel intre Bryn Kenney si Phil Hellmuth ar fi unul extraordinar, urmand sa se intalneasca doi detinatori de recorduri: unul cu cei mai multi bani castigati in turneele de poker live si unul cu cele mai multe bratari castigate la WSOP (Phil Hellmuth are 15 bratari cucerite).
Bryn Kenney a anuntat ulterior tot pe platforma Twitter ca va dona 100% din potentialul castig de la Hellmuth organizatiilor caritabile. “Din moment ce oamenii cred ca sunt aici pentru mine sau ca sa dovedesc ceva, daca Phil Hellmuth accepta challenge-ul, voi dona 100% din castig la caritate. Cate $10.000 la 100 de organizatii diferite. Simt ca asa as ajuta lumea. Bang bang”.
Pana sa accepte acest challenge, Phil Hellmuth are de jucat a 2-a parte a duelului cu Daniel Negreanu in cadrul Highstakes Duel, show in care deja a repurtat 4 victorii (l-a invins de 3 ori pe Antonio Esfandiari si o data pe Daniel Negreanu). De aceasta data, Negreanu si Hellmuth maresc miza, urmand sa puna la bataie cate $100.000 fiecare pe data de 5 mai.

Sursa foto: HighstakesDB

Bryn Kenney il provoaca pe Phil Hellmuth la un heads-up in care fiecare sa puna la bataie $1.000.000 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments