admin | 18.06.2022

Bogdan Scutaru câștigă episodul 2 din cadrul sezonului 6 Midnight Poker și un premiu de $3000!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Aflat la cea de a doua participare în cadrul show-ului Midnight Poker, Bogdan Scutaru a reușit să câștige masa televizată și un premiu de $3000, după ce la prima participare el izbutise să ajungă până la heads-up.
Finala a avut nevoie de peste o oră până ca primul jucător din cei 7 finaliști să fie eliminat, acesta fiind experimentatul jucător de online Cătălin ”tepupatata” Badea, aflat a 3-a oară la masa televizată și un premiu de $200. După pauza de la mijlocul emisiunii, eliminările au început să curgă: astfel au fost eliminați rând pe rând Dorian Posa – loc 6 și $250, invitatul special Ștefan Stan – loc 5 și $500, respectiv Tiberiu Petculescu – loc 4 și $750. După 3 ore de joc erau așadar scoși din concurs 4 din cei 7 finaliști, restul de 3 urmând să mai joace doar aproximativ 25 de minute până la desemnarea câștigătorului.
Alexandru Sascău pe 3 și $1000, respectiv Alexandru Kadar pe 2 și $2000 au căzut ”victime” rând pe rând viitorului câștigător Bogdan Scutaru, care, conform Pokerfest, a fost ajutat atât de jocul său bun, cât și de un run de cărți favorabil.
Show-ul continuă săptămâna viitoare cu alți 6 finaliști calificați online, lor urmând să li se alăture invitata specială, jurnalista și prezentatoarea TV Mara Bănică.

Sursă foto: Pokerfest

Bogdan Scutaru câștigă episodul 2 din cadrul sezonului 6 Midnight Poker și un premiu de $3000! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments