admin | 06.03.2013

Blake Bohn castiga Chicago Poker Classic

Blake Bohn a castigat Chicago Poker Classic, invangand 392 de jucatori pentru a se clasa pe prima pozitie in acest turneu, si castigand 288,171$. Aceasta reusita este cea mai mare performanta din cariera de poker a jucatorului, care ii aduce castigurile totale din turnee live la 686,565$.

Turneul a avut intrarea de 3,200$, si dupa prima zi de joc din cei 392 jucatori au ramas doar 190, iar la finalul zilei a doua doar 36. Bohn a fost intre jucatorii short stack de la mese, insa a reusit sa adune indeajuns de multe fise pentru a-si garanta locul la masa finala. Intre jucatorii notabili care nu au ajuns la masa finala se numara si Ravi Raghavan, care s-a plasat pe locul 10, Aaron Massey pe 32 si Hiren Patel pe locul 15.

Chiar si la masa finala Bohn a plecat short stack, asa cum a fost in mare parte a turneului, insa dupa aproximativ cinci ore de joc acesta era heads-up cu Shiva Dudani, pe care avea sa-l invinga pentru a castiga turneul. Mana finala intre cei doi l-a gasit pe Bohn cu 52 impotriva la J7, iar flopul a venit J52, moment in care toate fisele au ajuns la mijloc, iar turnul si riverul Q si 9 nu au schimbat cu nimic situatia. Pentru locul al doilea, Shiva Dudani a castigat 178,091$.

Blake Bohn castiga Chicago Poker Classic comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of