admin | 15.05.2012

Betsafe adauga Fast Poker, se pregateste si Blaze Poker in Microgaming

 

Betsafe s-a alaturat comunitatii Fast Poker ieri, lansand aceasta versiune de poker online despre care am vorbit si in trecut si care este deja folosita de mai multe siteuri de poker din diferite retele.

Betsafe este un skin din reteaua Ongame. Conform celor de la PokerScout, volumul de jucatori de pe Fast Poker este de doar 7% din cei de pe Ongame , dar, cum fiecare jucator joaca de aproape 4 ori mai multe maini, Betsafe va observa o crestere in urma acestei mutari.

Un mesaj pe Twitter de la Relax Gaming sugereaza ca acest concept de fast-fold poker va ajunge si la mesele de heads-up foarte curand, eliminand una din marile probleme ale jocurilor HU – zeci de mese cu cate un jucator asezat care asteapta sa inceapa.
[ad#text_ads1]
Conceptul de fast-fold la mesele de heads-up ar si un lucru inovator, deoarece nici PokerStars nu a facut acest lucru in Zoom Poker, nici Full Tilt Poker in Rush poker.

Intr-o alta ordine de idei StanJames Poker a anuntat ca in scurt timp va lansa Blaze Poker, un tip de joc de poker fast-fold, care se va desfasura pe Microgaming Network.

Publicitatea pre-lansarii sugereaza ca Blaze Poker va oferi o experienta similara cu cea a competitorilor sai. Un buton de Quick Fold le permite jucatorilor sa dea fold la mana lor inainte de a le veni randul si vor fi mutati instant la alta masa si vor primi alta mana de poker. Jucatorii ramasi la masa vor vedea actiunea jucatorilui respectiv abia cand ii vine randul.

Iata asadar ca Fast Fold Poker, evolueaza si apar noi idei si concepte destinate sa imbunatateasca si sa dinamizeze piata. Intre timp pe PokerStars sunt asteptate sa soseasca turneele pe Zoom Poker in cel mai scurt timp.

 

Betsafe adauga Fast Poker, se pregateste si Blaze Poker in Microgaming comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of