admin | 18.10.2020

Betfred refuza sa plateasca un jackpot de $2.200.000 unui gambler pe motiv ca jocul ar fi functionat defectuos

Betfred refuza sa plateasca un jackpot de £1.700.000 (aproximativ $2.200.000) unui gambler pe numele sau Andy Green, care sustine ca l-a castigat in mod corect. Conform Gambling Insider, Andy Green a jucat mai bine de 6 ore versiunea de mobil a jocului Frankie Dettori’s Magic Seven Blackjack, iar la un moment dat a lovit jackpotul. Conform avocatului sau, Peter Coyle, Green chiar ar fi primit felicitari din partea celor de la Betfred, dar dupa 4 zile, acestia si-au schimbat brusc tonul si au invocat faptul ca aplicatia a functionat defectuos. Betfred nu a dorit sa ofere mai multe detalii despre modul in care aplicatia nu ar mai fi functionat in parametri normali, declarand ca dovezile sunt confidentiale si apartin celor de la Playtech, dezvoltatorului aplicatiei. Peter Coyle mai sustine ca Betfred i-ar fi oferit in schimb clientului sau o suma in valoare de £60.000 (aproximativ $77.634) si o suma aditionala de £2.500 (aproximativ $3.235), care ar reprezenta rambursare pentru “costurile” suportate prin sarbatorirea jackpotului.
Andy Green se lupta de 2 ani si jumatate cu Betfred pentru a-si primit jackpotul castigat in 2018, insa acum cazul va ajunge la Inalta Curte de Justitie din Marea Britanie. Green a declarat pentru Gambling Insider: “Ultimii doi ani si jumatate au reprezentat un iad pe pamant. Nu ai trata un animal precum am fost eu tratat de Betfred, dar am sperante ca intr-un final justitia va accepta argumentele aduse de echipa mea si acest cosmar va lua sfarsit in curand”.

Sursa foto: highstakesdb

Betfred refuza sa plateasca un jackpot de $2.200.000 unui gambler pe motiv ca jocul ar fi functionat defectuos comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of