admin | 09.01.2013

Betfair se alatura iPoker! Puteti juca 6 luni pe Ongame si iPoker cu acelasi cont!

Betfair poker se va alatura retelei iPoker si va lansa Noul Betfair Poker!

Astfel vor fi mai multi jucatori, mai multe promotii si o lichiditate crescuta impreuna cu formatul Speed Poker.

Noul Betfair Poker va face astfel parte din una dintre cele mai mari retele de jucatori de poker si va fi la un loc cu brandurile de top, in partea retelei cu cei mai multi jucatori recreationali si cu cea mai crescuta lichiditate.

Data lansarii va fi 21 Ianuarie 2013 si jucatorii existenti vor putea juca atat pe Ongame cat si pe iPoker pana undeva la mijlocul anului 2013. Jucatorii care isi deschid cont dupa 21 Ianuarie vor putea sa joace doar pe iPoker.

Mai multe detalii

Cum va functiona Betfair Poker in perioada urmatoare?

Jucatorii care se inregistreaza pana la 21 Ianuarie vor putea juca atat pe Vechiul Betfair ( Ongame ) cat si pe Noul Betfair ( iPoker ) folosind acelasi cont si aceeasi casierie pana la mijlocul lui 2013 cand se va trece complet in iPoker.

Daca vreti sa faceti table selection foarte riguros va recomandam sa va deschideti un cont pe Betfair Poker pana pe 21 Ianuarie pentru a putea juca pe 2 retele cu acelasi cont. 

 

Care sunt beneficiile acestei mutari?

Betfair se va alatura  (la fel ca si in Ongame ) retelei iPoker 2 cu celelalte mari skinuri din iPoker. Lichiditatea si jucatorii vor fi complet separate de skinurile si siteurile mici care au un numar redus de jucatori recreationali.

Acest lucru inseamna ca pe Betfair vei juca cu o gramada de jucatori de pariuri si casino care fac ca jocurile sa fie mai usoare.

 

Discuta mai multe pe sectiunea dedicata de pe forum: Betfair Poker

 

 

 

 

 

 

Betfair se alatura iPoker! Puteti juca 6 luni pe Ongame si iPoker cu acelasi cont! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of