admin | 07.04.2013

Ben Tollerene ii ia lui Isildur1 inapoi 1,5 milioane de $

Poate pentru multi dintre noi pare socant, insa Ben Tollerene si Viktor Blom au schimbat in ultima perioada milioane de dolari intre ei la jocurile de PLO, incercand sa stabileasca cine este cel mai bun jucator.

Initial, Tollerene a castigat aproximativ 900,000$ de la Isildur1 pe parcursul a cateva zile, urmat de o demonstratie de forta a lui Blom, care intr-o zi i-a luat americanului nu mai putin de 1,7 milioane de $, acumuland la una dintre mesele de la FullTilt un stack de 1 milion de $.

Vineri a reinceput batalia dintre cei doi si Isildur1 a inceput bine, cu o serie de castiguri, ajungand la profit de peste 200,000$. Tollerene a inceput apoi sa castige o serie de poturi importante si a inceput sa domine jocul, iar dupa 2 ore jumatate de joc Bttech86 era in fata 290,000$, conform HighStakesDB.

Dupa o pauza lucrurile au inceput sa mearga prost pentru Blom care a pierdut inca 526,000$ si fiecare pot se indrepta catre Tollerene. Se pare ca in cursul jocului, jucatorul american a avut o serie de maini in care norocul a fost de partea sa, castigand toate coinflipurile si completandu-si toate drawurile pe river. Dupa aceasta sesiune, Tollerene castigase peste 800,000$, dintre care 400,000$ erau peste EV.

[ad#text_ads2]

Peste 9 ore cei doi au reluat duelul, moment in care Isildur1 a inceput sa recupereze deficitul in care se afla. Cu toate acestea, Tollerene a continuat sa mearga in profit, fara sa piarda vreun pot important, iar suedezul nu a reusit sa iasa din pasa proasta. La finalul zilei, Isildur1 pierduse 1,49 milioane de $ in peste 2,300 de maini, aproape 1 milion de $ sub EV.

Ben Tollerene ii ia lui Isildur1 inapoi 1,5 milioane de $ comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of