admin | 16.09.2013

Avalansa de jucatori la deschiderea PokerFest Club! Schimbari importante la turneul de deschidere

PokerFest Club Bucuresti

Cu aproape o saptamana ramasa pana la deschiderea unuia dintre cele mai selecte cluburi de poker din Europa, suntem nevoiti sa anuntam cateva schimbari de ultima ora, foarte importante pentru cei care vor participa vineri la turneul de deschidere.

Aceste modificari ale programului apar in conditiile in care un numar foarte mare de jucatori s-au preinregistrat la turneul care initial avea un fond de premii garantat de 10.000 EUR si era programat sa se joace intr-o singura zi.

In acest moment, putem anunta cu certitudine ca turneul de deschidere va avea un fond de premii garantat de 25.000 EUR. Buy-inul ramane neschimbat la 100 EUR , cu posibilitatea de reentry in primele 8 nivele. Vor exista 2 zile de inceput ( 1A si 1B ) si oricine va fi eliminat in prima zi, va avea ocazia sa intre inapoi in joc in a doua zi.

Jucatorii vor primi 15.000 fise si blindurile vor creste la fiecare 30 de minute. Se vor juca 10 nivele ( pana la blinduri 600-1200 cu ante 200).

Ziua 1A va incepe Vineri la ora 20:30 si numarul de locuri va fi limitat la 130 de jucatori. ( se vor inregistra jucatorii in ordinea in care au fost trimise emailurile de preinregistrare ). Ziua 1B va incepe Sambata la ora 15:00 si se vor juca tot primele 10 nivele.

Duminica va avea loc ziua 2, cand jocul se va relua de la nivelul 10. Se mai pot inscrie in joc cei care au fost eliminati in primele 2 zile doar pana in momentul cand Alex Cretu va anunta “Shuffle up and deal!” si se va imparti prima mana din ziua 2.

Pana la inceputul turneului de deschidere, va asteptam pe toti incepand cu ora 19:30 la Opening Party pentru a ciocni o cupa de sampanie. Participantii care nu sunt din Bucuresti se pot caza la Hotel Pullman unde pentru o camera dubla, in calitate de membri ai clubului PokerFest veti plati doar 45 EUR.

Jucatorii care doresc se pot inscrie Duminica in al doilea turneu care se va desfasura la club: 330 RON , Deep & Turbo, freezeout cu 10.000 fise si niveluri la 20 minute.

Cei care doresc sa se preinregistreze, trebuie sa trimita pana Vineri un mail la sorin@pokerfest.ro cu o copie dupa CI.

Avalansa de jucatori la deschiderea PokerFest Club! Schimbari importante la turneul de deschidere comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of