admin | 04.06.2020

Austriacul Matthias Eibinger prinde o saptamana incredibila: el face 9 finale pe internet in festivaluri diferite

Austriacul Matthias Eibinger, unul din cei doi fondatori ai proiectului PokerCode alaturi de neamtul Fedor Holz, a prins o saptamana incredibila pe internet si a reusit sa faca 9 finale in diferitele festivaluri la care a participat. Eibinger a facut 5 finale in Super High Roller Bowl Online (SHRBO), 3 in World Series of Poker Circuit (WSOPC) si una in Spring Championship of Online Poker (SCOOP), castigand in total $1.400.356. Eibinnger a obtinut 4 locuri 1, doua locuri 2, un loc 3 si un loc 4, performante la care se adauga un loc 9 intr-un turneu 6 max desfasurat in cadrul aceleasi competitii SHRB, unde insa a ratat finala. Scorurile obtinute in cele 9 finale au variat intre $63000 si $217000, ambele reusite de-asemenea in cadrul competitiei Super High Roller Bowl Online.
Pokercode este un proiect lansat anul trecut de Fedoz Holz si Matthias Eibinger care ofera jucatorilor sansa sa isi imbunatateasca jocul prin intermediul diverselor video-uri educationale, insa propune si sesiuni de coaching doritorilor. Celor doi fondatori li s-a alaturat de curand un al treilea jucator-antrenor Simon Rønnow Pedersen, cunoscut pe internet si prin intermediul nickname-ului sau “IgorKarkarof”

Sursa foto: Pokercode

Austriacul Matthias Eibinger prinde o saptamana incredibila: el face 9 finale pe internet in festivaluri diferite comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of