admin | 22.04.2014

Au mai ramas 3 supersateliti de calificare la PokerFest National!

supersatelit  pokerfest national PokerFest National a debutat ieri cu primul supersatelit si un side event, iar seria de turnee va continua pe parcursul acestei saptamani.

Ca de obicei, in cadrul oricarui festival PokerFest, supersatelitii sunt foarte populari pentru ca ofera oricui sansa de a participa la Main Event cu o investitie foarte mica. Cu un buy in de numai 120 RON si o rata aproximativa de 1 jucator calificat la fiecare 6 participanti, supersatelitii sunt cel mai usor si mai ieftin mod de a participa la un turneu cu premii foarte bune care va aduce la un loc jucatori de poker din toata tara.

Mai sunt inca 3 supersateliti disponibili: astazi, Miercuri si Joi in fiecare zi la ora 17:00.

Cei care sunt eliminati din supersatelit, dar si jucatorii care vor sa mai joace si alte turnee, au aproape in fiecare zi a festivalului PokerFest National cate un side event. Astfel, astazi de la 20:00 se joaca turneul 120 RON 2 Rebuy + 1 Addon, maine la 20:00 se joaca 110 EUR NL Holdem Turbo Reentry si Sambata la 18:00 se va juca 550 RON NL Holdem Turbo Deepstack.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si stiri vizitati siteul PokerFest Club si pagina oficiala de Facebook. Jucatorii interesati de jocuri cash, pot vedea situatia jocurilor in timp real pe aceasta pagina.

Main Eventul va fi transmis in format live text, iar spre final vom avea parte de un stream video.

Au mai ramas 3 supersateliti de calificare la PokerFest National! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of