admin | 13.09.2013

Au aparut zvonuri privind achizitia bwin.party de catre Google

In cursul zilei de ieri au aparut zvonuri in ThisIsMoney care spun ca este foarte posibil ca bwin.party sa fie preluat de catre Google, acestia urmand sa plateasca un pret/actiune aproape dublu decat cotatia actuala de la bursa.

Dupa ce luna trecuta bwin.party a prezentat un raport care arata scaderi aproape pe toate planurile, increderea ca echipa actuala de management va reusi sa regandeasca si sa reporneasca motoarele companiei este tot mai scazuta. Avand in vedere ca exista o valoare enorma in companie si faptul ca bwin.party se va relansa in multe state din SUA, in timp ce competitia mai are probleme legale de rezolvat, este de asteptat ca noi investitori sa profite de ea, spune analistul Nick Batram.

Daca tranzactia se va finaliza, este de asteptat ca Google sa faca anuntul in luna noiembrie, inainte ca bwin.party sa lanseze jocuri pe bani reali in New Jersey, o piata cu o valoare de peste 600 milioane $.

Recent bwin.party a lansat noul PartyPoker, insa nici aceasta lansare nu a scapat deja de obisnuitele probleme tehnice. Pana la finalul anului ar trebui sa mai fie cel putin cateva actualizari majore ale softului care vor transforma PartyPoker intr-un joc de poker foarte asemanator cu jocurile de poker pe care le putem gasi pe Facebook/Google+ si care sunt jucate de zeci de milioane de persoane din intreaga lume.

Nu cu foarte mult timp in urma CEO-ul bwin.party Norbert Teufelberger a cumparat 204.000 actiuni in companie. Cei de la CalvinAyre se intreaba daca nu cumva acesta avea o banuiala despre o potentiala tranzactie de acest tip.

Daca Google va decide sa faca acest pas atunci cu siguranta ca PokerStars va avea motive de ingrijorare, insa jucatorii vor fi cei mai bucurosi pentru ca ne asteptam sa apara o concurenta reala dupa ani de zile in care lumea pokerului online a fost dominata de PokerStars.

Au aparut zvonuri privind achizitia bwin.party de catre Google comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of