admin | 21.05.2012

Astazi incepe Liga de Poker – Sezonul 15

liga de pokerAnuntata cu 10 zile in urma, Liga de Poker – Sezonul 15  va debuta in scurt timp ( la ora 21 ) cu primul turneu din seria de 7 turnee ce vor avea loc pana pe 29 Mai. In seara aceasta avem turneu de incalzire in care intrarea este gratuita, dar puteti sa faceti rebuy pentru doar 2$.

Ajunsa la editia cu numarul 15, liga are un istoric bogat in spate cu prima editie desfasurandu-se la finalul anului 2005 si cu participanti care astazi se afla printre cei mai buni jucatori de poker din Romania.

In liga poti infrunta ceilalti membri ai comunitatii Holdem Romania si poti dovedi ca esti cel mai bun, devenind unul dintre putinii care au castigat titlul de campion. In plus poti castiga si o parte din premiile de peste 4.500$ puse in joc de sponsorii evenimentului carora le multumim ca au contribuit pentru cea mai “bogata” editie a ligii de pana acum.

PokerStars – cel mai mare site de poker din lume, care tocmai a depasit recordul pentru cea mai mare serie de turnee online desfasurata pana acum,  gazduieste turneele si a adaugat premii in bani, obiecte si intrari la turnee de peste 3000$.

PokerFest – cea mai mare serie de turnee de poker live din Romania , ofera castigatorului ligii un ticket de 550EUR care poate fi folosit ca buy in intr-un eveniment din provincie sau ca discount pentru evenimentul de la Bucuresti.

PokerShop – cel mai mare magazin cu articole pentru jucatorii de poker va oferi premii in obiecte fruntasilor din clasament. Serviete de poker, tricouri, card protectors, carti de joc si multe alte obiecte pe care le poti folosi in jocurile live.

CatDau.ro rezolva problema darului la diferite evenimente si ofera premiul “Lucky 13”, adica ofera 100$ celui care la final va ocupa pozitia 13 in clasament.

Nu in ultimul rand, One Fitness are grija de sanatatea voastra si va invita la un stil de viata sanatos care sa va mentina mintea limpede si corpul puternic astfel incat sa luati cele mai bune decizii la masa de poker. In fiecare etapa, cei care locuiesc in Bucuresti au sansa de a castiga un abonament pe timp de o luna.

In plus, cel care se va clasa cel mai bine in leaderboardul final, va primi 3 luni de abonament gratuit. Valoarea premiilor oferite de One Fitness este de 450EUR.

Daca crezi ca ai sanse sa te bati cu niste jucatori buni atunci mai ai putin timp sa te inscrii pentru un sidebet de 15$ la care s-au strans deja peste 300$ sau la sidebetul pentru Etapa 1.

 

 

 

 

 

 

Astazi incepe Liga de Poker – Sezonul 15 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of