admin | 30.09.2018

Astazi de la ora 21:00, satelit pe Unibet pentru editia aniversara Pokerfest 7 ani

aaa Editia aniversara Pokerfest 7 ani care se va desfasura la Brasov in 7Inn Poker Club in a doua jumatate a lunii octombrie se apropie cu pasi repezi, iar cei care nu au la dispozitie suma necesara pentru achitarea buy-in-ului de 550 euro ce permite intrarea in turneu, sunt nevoiti sa apeleze la sistemul de calificare. Cea mai la indemana metoda ramane calificarea prin satelitii organizati pe internet, iar astazi de la ora 21:00, camera partenera de poker Unibet va organiza un satelit cu buy-in de 55 euro si 5 tichete garantate de 550 euro fiecare. Turneul are 5000 de fise la start, blindurile setate la 10 minute si poate fi gasit intrand in Lobby si tastand in casuta de search cuvantul “pokerfest”. De-asemenea, cei care nu isi permit nici achitarea acestui gen de satelit, au in mod normal la dispozitie sub-sateliti care in multe randuri pornesc de la turnee pe cativa euro sau chiar freerolluri (fara taxa de participare).
De-asemenea, de luni pe sambata ruleaza pe Unibet sub-sateliti cu buy-in-uri de 3 euro si 11 euro, in vreme ce duminica sunt disponibili satelitii de 55 euro, dar si un Last chance de 33 euro pe data de 21 octombrie.
Festivalul Pokerfest 7 ani va avea loc intre 22 si 28 octombrie intr-unul din cele mai frumoase orase din tara, in care se vor regasi la mese o buna parte din regularii de top ai Romaniei, dar si o serie de jucatori recreationali sau oameni din business si nu numai. Clubul in care se organizeaza festivalul este considerat a fi la aceasta ora cel mai modern din tara, cu dotari de ultima ora, numeroase mese de cash si turnee. Aditional, 7Inn Poker Club beneficiaza de o locatie excelenta, fiind pozitionat in Centrul Civic al Brasovului.

Astazi de la ora 21:00, satelit pe Unibet pentru editia aniversara Pokerfest 7 ani comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of