admin | 14.11.2014

Astazi de la 13:00 Live Text ziua 1B PokerFest Timisoara si ultimul supersatelit pentru Main Event!

PokerFest Timisoara 1AMain Eventul PokerFest Timisoara a inceput ieri cu ziua 1A si va continua pana luni cand este vom cunoaste numele unui nou campion PokerFest.

Evenimentul este transmis in format live-text pe pagina dedicata transmisiunilor live si acolo veti afla toate noutatile despre jucatorii preferati sau despre cei pe care ii sustineti.

Jocul in Main Event se va relua astazi incepand cu ora 13:00, iar spre seara, incepand cu ora 18:00 va avea loc ultimul satelit catre Main Event, o sansa foarte buna sa va castigati locul in turneul principal cu un buy in de doar 120 RON.

Chipleader temporar ( dupa finalul zilei 1A ) este Ionuț Pîrăianu care va intra in ziua 2 cu un stack de 126.100 fise, zi in care pana acum s-au calificat 20 jucatori din cei prezenti in prima zi de start.

Astazi si maine vor sosi jucatori din toata tara pentru a-si ocupa locul la Main Event-ul care marcheaza 3 ani de PokerFest in Romania si 3 ani in care pasionatii jocului de poker s-au bucurat de cele mai bune conditii si de evenimente care vor ramane in istoria pokerului de la noi din tara.

Va invitam incepand cu ora 13:00 pe pagina de live-text sa urmariti desfasurarea zilei 1B.

Astazi de la 13:00 Live Text ziua 1B PokerFest Timisoara si ultimul supersatelit pentru Main Event! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of