admin | 29.07.2014

Asociatia Jucatorilor de Poker si ROMBET isi unesc fortele

Dan Ghita si Iulian RuxandescuNe face placere sa anuntam ca Asociatia Jucatorilor de Poker a semnat primul dintr-o serie de parteneriate menite sa consolideze si contribuie la realizarea unitatii tuturor celor implicati in industria jocurilor de noroc din Romania.

Avand in vedere ca interesele si scopurile celor doua asociatii sunt comune, suntem bucurosi ca prin semnarea acestui parteneriat vom deveni o voce mai puternica in industrie.

Colaborarea s-a nascut din nevoia ambelor asociatii de a avea o legislatie eficienta, coerenta şi echitabila in domeniul jocurilor de noroc, adaptata la cerintele pietei, dar si din dorinta lor de a promova un mediu sigur si un joc responsabil care sa ofere protectie, sprijin si asistenta consumatorilor de jocuri de noroc.

Presedintii celor doua asociatii, Iulian Ruxandescu din partea Asociatiei Jucatorilor de Poker “Poker Pro” si Dan Ghita , presedintele Asociatiei Organizatorilor de Jocuri de Noroc “ROMBET” au semnat protocolul care reprezinta un nou pas catre o piata de gaming mai unita si mai activa.

Va invitam pe forum sa cititi comunicatul integral care include si obiectivele stabilite prin protocol.

 

Asociatia Jucatorilor de Poker si ROMBET isi unesc fortele comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of