admin | 26.03.2020

Andy Frankenberger, de doua ori castigator de bratara WSOP si Jucatorul Anului WPT, confirmat pozitiv la coronavirus

Americanul Andy Frankenbrger, de doua ori castigator de bratara WSOP si o data desemnat Jucatorul Anului in circuitul World Poker Tour, a fost confirmat pozitiv la coronavirus. Frankeberger, jucator cu peste $3.500.000 castigati in circuitul de turnee live si un best live cash de $750,000 a anuntat pe Twitter in ce stare se afla: “Am fost testat pozitiv la COVID-19. Simptomele mele, destul de blande pana acum, au inceput in urma cu 12 zile, vineri pe data de 13. M-am izolat imediat fata de familia mea in New York. Am avut pana acum febra de grad scazut, dureri musculare, congestie, frisoane, tuse usoara si pierderea brusca a mirosului. Inima mea este langa cei care au simtome mult mai severe. Am vrut sa impartasesc povestea pentru a ajuta la ameliorarea fricii care ne inconjoara. Nimic nu este mai infricosator decat necunoscutul”, a incheiat americanul.
Andy Frankenberger a castigat cele doua bratari WSOP in anii 2011 in cadrul evenimentului $1,500 No Limit Hold’em – $599.153 si 2012 cand a terminat pe primul loc evenimentul $10,000 Pot Limit Hold’em pentru $445.899. De-asemenea, in anul 2011 el primea distinctia de Jucatorul Anului WPT reusind sa aiba cele mai bune evolutii in cadrul sezonului IX World Poker Tour.

Sursa foto: Poker Central

Andy Frankenberger, de doua ori castigator de bratara WSOP si Jucatorul Anului WPT, confirmat pozitiv la coronavirus comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of