admin | 18.03.2012

Andrei Stoenescu – locul 3 la EPT Madrid

Andrei Stoenescu la EPT Madrid
Andrei Stoenescu la masa finala de la EPT Madrid. Foto: PokerStars Blog

Frederik Jensen a castigat EPT Madrid si a incasat 495.000 E. Pe locul 2 a iesit Fraser Macintyre. Aici vom vorbi ceva mai mult despre ocupantul locului 3: Andrei Stoenescu care a fost aproape de a deveni primul campion EPT din Romania. Inainte de masa finala a declarat pentru PokerStars Blog:

“Ma simteam bine azi dimineata. Nu am multa experienta sunt increzator dar am si ceva emotii pentru ca vreau sa castig. As fi primul campion EPT din Romania, lucru care ar insemna mult pentru mine. Ma voi lupta pentru titlu!”

Pentru cei care nu stiu prea multe despre Andrei, el are 23 de ani si  joaca cash online pe PokerStars de la 5$/10$ pana la 50$/100$ cu nickname-ul andr31123. Mai multe informatii puteti afla reascultand episodul cu numarul 51 al podcastului de poker Peste Prajit, unde Andrei a fost invitat.

Dupa cum au remarcat cei de la PokerStars Blog, Andrei a practicat un joc solid fiind mereu sigur pe el. Nu a practicat un joc spectaculos, insa de fiecare data cand a jucat o mana, a stiu exact ce face. Mike “Timex” McDonald  ( care a fost eliminat de Stoenescu pe locul 9 ) si-a vazut visul de a castiga inca un titlu EPT spulberat, insa a spus ca desi a jucat putine maini la masa sa, Andrei pare un jucator bun , care stie ce face.

Cunoscut de ceva vreme in lumea jucatorilor de poker online, in urma performantei din acest weekend Andrei Stoenescu va ajunge pe locul 5 in topul jucatorilor de turnee din Romania si numele sau va fi cunoscut de orice jucator de poker din Romania si nu numai.

El este un model pentru cei care se afla acum la inceput sau care vor sa ia pokerul in serios. La finalul anului 2008, Andrei a postat inceputul carierei sale de jucator de poker pe blogul de pe  holdem.ro: My Poker Journey, acum la putin peste 3 ani de la acea data cand era la inceput putem spune ca avem in fata un model al succesului si ca studiul, vointa si ambitia te pot duce sus.

Pe parcursul mesei finale transmisa live, Andrei a fost sustinut de foarte multe lume si un thread de 10 pagini are in el bucuria si tensiunea fiecarei maini castigate, dar si momentul in care jucatorul roman a fost eliminat pe locul 3.  Stoe a multumit tuturor pentru sustinere si a spus ca ii pare rau ca nu a reusit mai mult: “Multumesc frumos tuturor pentru sustinere… La penultima mana am avut 98, m a tras in 3 outere … Imi pare rau ca nu am putut sa iau titlul, conta mult pentru mine … dar am timp 

Felicitari Andrei si mult succes in continuare!

 

Andrei Stoenescu – locul 3 la EPT Madrid comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of