admin | 04.11.2012

Andrei “One man show”

Andrei One EM Poker Baden 2012
Andrei One a obtinut titlul cel mare al festivalului de poker de la Baden. Foto: pokerfirma.com

Se pare ca seria de rezultate de top obtinuta de jucatorii de poker din Romania nu se mai opreste. Dupa Dany Parlafes la Concord Million si Alain Medesan la GCOP , a venit vremea ca Andrei One sa aiba parte de o saptamana exceptionala in plan pokeristic.

Intre 25 Octombrie si 3 Noiembrie, la Casino Baden s-a desfasurat a 23-a editie a Campionatului European de Poker. 11 turnee cu buy inuri cuprinse intre 300 EUR si 4000EUR si numerosi sateliti s-au jucat in cadrul festivalului care s-a incheiat ieri.

Primul eveniment din serie a fost un turneu Deepstack cu un buy in de 500 EUR. S-au inscris 194 de jucatori si turneul a durat 2 zile, avand un fond de premii de aproape 100.000 EUR.

La finalul celor doua zile de joc, nimeni altul decat Andrei One avea sa castige primul eveniment al seriei de turnee si un premiu de 24.560 EUR.

Mana victoriei a fost :Ah: :Ad:. Adversarul sau a impins all in cu :Qc: :9c: si boardul :3c: :4s: :5s: :10h: :10d: nu a mai schimbat cu nimic lucrurile. Cei care au transmis evenimentul live-text au notat agresivitatea lui One in multe din mainile jucate de acesta.

Andrei One Deepstack 500E Baden 2012
Tot One a "deschis" seria de turnee de la Baden cu o victorie in 500E Deepstack, Foto: pokerfirma.com

Dupa celelaalte evenimente a venit si randul turneului cu cel mai mare buy in din serie, 4000EUR. Turneul European Masters a avut un numar de 132 participanti care au strans un fond de premii de putin peste jumatate de milion de EUR, cu o mare parte din acesti bani distribuiti celor 9 jucatori de la masa finala.

Alain Medesan a reusit sa intre in bani, terminand pe locul 14 in turneu si castigand aproape 10.000EUR, insa marele rezultat a venit tot din partea lui Andrei One, care dupa spusele celor care au fost prezenti acolo, a dominat turneul incepand cu cea de-a doua zi a competitiei.

Agresiv si mereu in fruntea clasamentului dupa numarul de fise, One s-a impus in majoritatea confruntarilor si a reusit sa ajunga la masa finala din postura de chipleader detasat, pozitie care il avantaja si ii oferea sanse exceptionale pentru a ajunge la HU si mai apoi la castigarea turneului.

La masa finala desfasurata ieri, Andrei a continuat “spectacolul” si dupa un inceput in care situatia numarului de fise s-a mai echilibrat turneul a continuat cu One fiind responsabil cu majoritatea eliminarilor de la masa. In tot acest timp stackul sau a crescut la un nivel care nu mai dadea sperante nimanui la locul 1.
[ad#text_ads2]
Cand jocul a ramas 4 handed, One si cu Keven Stammen din SUA aveau stackuri uriase in comparatie cu ceilalti 2 jucatori ramasi, asa ca a fost doar o chestiune de timp pana cand cei doi au ajuns la HU, care a durat cateva ore bune in care Andrei si-a dominat clar adversarul punand o presiune imensa pe acesta.

Avantajul lui Andrei One la fise era de 3 la 1 si in timp a ajuns sa aiba un stack de aproape 5 ori mai mare decat al lui Stammen, care desi a facut tot posibilul, nu a mai reusit sa il opreasca pe jucatorul Roman din drumul catre un nou rezultat in cadrul festivalului de poker de la Baden.

Andrei One “extasyman” a obtinut locul 1 si un premiu de 140.450 EUR , acest rezultat venind  intr-un field de jucatori printre care desi erau si jucatori slabi, nivelul de joc a fost mult peste medie, incluzand castigatori ai celor mai prestigioase turnee de poker din lume ( EPT, WPT, WSOP).

Mana finala a turneului a fost :Ad: :Kh: vs :2d: :2h:. Board-ul  :10h: :Ks: :7d: :Js: :8s: l-a facut pe One favorit inca de pe flop, iar pe turn si river nu au mai aparut surprize.

One a fost “One man show” asa cum au remarcat cei care au urmarit desfasurarea evenimentelor pe pagina de facebook a Holdem Romania, dar si in threadul de pe forum.

Dorim sa il felicitam pe aceasta cale pentru rezultatul obtinut si speram sa fie urmat cat mai repede de o noua victorie.

 

Andrei “One man show” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of