admin | 05.11.2014

Andrei “kytra” Simon ne spune ultimele noutati inainte de PokerFest Timisoara!

tmA ramas mai putin de o saptamana pana la PokerFest Timisoara, turneu care va aduna la un loc iubitori ai pokerului din toata Romania. Dupa cum bine stiti deja, intre 11 si 17 Noiembrie, va avea loc un nou festival PokerFest, gazduit de Gentlemen’s Poker Club, un club de poker gandit de jucatori pentru jucatori.

Main Eventul PokerFest va avea un buy in de 550 EUR si ca de obicei, supersatelitii ce se vor desfasura in primele zile va dau ocazia sa va calificati foarte usor investind doar o mica parte din buy in.

Ieri s-a acordat si primul pachet online in valoare de 1700$ care va asigura intrarea la PokerFest Timisoara, dar si o intrare+cazare si bani de buzunar pentru Redbet Live Praga. Toate detaliile despre satelitii online le gasiti aici.

Organizatorii s-au gandit la toate detaliile si va ofera un super deal pentru cazare daca veniti din afara orasului. Astfel puteti sa va cazati cu preturi incepand de la 24 EUR pentru o camera dubla fara mic dejun la 3 stele( Hotel IQ ) sau puteti sa optati pentru mai mult confort la Hotel Perla ( 4 stele ) cu 35 EUR pentru o camera dubla fara mic dejun.

Nu va lipsi nici traditionala petrecere PokerFest, unde sunt invitati toti jucatorii de poker. Sambata , 15 Noiembrie la ora 24:00 in Club Heaven Timisoara, jucatorii au un rand din bauturi din partea casei si o zona imensa doar pentru ei intr-o atmosfera deosebita.

L-am prins liber pentru cateva momente pe “kytra”, care se ocupa impreuna cu echipa PokerFest de ultimelele aranjamente pentru ca totul sa iasa perfect.

Echipa GPC va asteapta la un super festival PokerFest!
Echipa GPC va asteapta la un super festival PokerFest!

Cum stati cu pregatirile pentru festival?

Pregatirile merg foarte bine, totul este pus la punct. Am fost nevoiti sa aducem 4 mese in plus astfel incat toti jucatorii sa aiba acces la Mega Sateliti si SideEvents.

Spune-ne cateva cuvinte si despre mesele de cash si salonul VIP, pentru ca nu prea s-a vorbit despre asta.

Cash se va juca incepand de la 2/5 Lei, minim 200 Lei intrarea, pana la 10/20 sau chiar mai mult.
In salonul VIP se joaca de obicei 10/20 cu Mississipi 50 (strada in buton), deci jocuri destul de mari fiindca se joaca deepstack. La VIP Room se ofera bauturi si bufet gratuit.

Cum au mers calificarile la club pana acum?

Am inceput minisatelitii cu aproape 1 luna in urma, interesul fiind in continua crestere. Ne asteptam la o participare masiva la toti cei 4 mega sateliti si de asemenea la mega satelitul nostru de vineri 7 Noiembrie, 300 Lei Reentry. Interes este si pentru SideEvent-uri care sunt pe toate gusturile. In premiera pentru prietenii Pokerfest-ului este, probabil, un turneu Progressive Super KO, clubul nostru fiind singurul din tara care organizeza astfel de turnee Live, fiind foarte indragite de catre jucatori.

Da-ne mai multe detalii despre petrecerea de Sambata seara.

Ca un Intro pe acest subiect trebuie sa precizez ca atmosfera la GPC este una total diferita de orice alt club pe unde am fost. Avem o comunitate mare de jucatori si chiar multe domnisoare/doamne. Se vine des doar la cafea, inainte de Sunday-Grind sau WarmUp inainte de iesit in oras si chiar la un cashgame After-Party spre dimineata. Deci, petrecerile GPC au fost pana acum cel putin “epice” si cu siguranta si acest Party va fi la fel. De obicei WarmUp-ul incepe la clubul de poker cu shot-uri din partea casei, dupa ora 23. Apoi, incepand cu ora 24 “se pleaca pe Heaven”, unde avem multe mese rezervate si distractia continua pana dimineata 🙂
Invit toti prietenii din toata tara la acest Festival de poker!

Noi le uram succes organizatorilor cat si participantilor si suntem siguri ca va fi unul dintre cele mai reusite festivaluri PokerFest.

post" data-href="https://www.facebook.com/holdemro/posts/10152850663317174" data-width="466">

 

 

Andrei “kytra” Simon ne spune ultimele noutati inainte de PokerFest Timisoara! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of