admin | 01.03.2021

Alex Cretu Events organizeaza doua turnee live in Poker Room in aceasta saptamana

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Alex Cretu Events revine in forta in peisajul pokerului live, astfel ca in aceasta saptamana in intervalele 2-3 martie, respectiv 5-7 martie, iubitorii pokerului sunt invitati sa participe la doua turnee care se vor desfasura in clubul Poker Room din capitala.

Au fost publicate detaliile primului eveniment: turneul are 30.000 ron suma garantata si se desfasoara pe parcursul zilelor de marti – 2 martie si miercuri 3 martie. In ziua 1 se joaca 12 nivele a cate 20 de minute fiecare, incepand cu ora 18:30, un buy-in/re-entry costa 350 ron, iar jucatorii vor primi 30.000 de fise la start. 10.000 de fise bonus vor fi alocate jucatorilor care se prezinta in club inainte de inceperea acestuia sau care au platit buy-in-ul in avans.

Cap-ul de jucatori este fixat la 63, locul cu plata in avans urmand sa fie rezervat la casieria clubului. In cazul in care se creaza waiting list, este bine de stiut faptul ca cei care fac re-entry au prioritate fata de cei care se afla pe lista de asteptare. Garantatul se aplica daca la start vor fi prezenti minimum 30 de jucatori.

Ziua a 2-a se va desfasura miercuri 3 martie cu incepere de la ora 18:30, va debuta cu nivelul 700/1400, iar jucatorii vor putea accede in turneu contra unui buy-in de 550 ron, suma valabila si pentru re-entry. Acestia vor primi 50.000 de fise la start.

Mai jos, detalii sumare si despre al doilea eveniment:

Sursa foto: Alex Cretu Events

Alex Cretu Events organizeaza doua turnee live in Poker Room in aceasta saptamana comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments