admin | 22.10.2012

Alain Medesan termina al doilea la GCOP!

Alain Medesan - Masa Finala GCOP
Alain Medesan la masa finala GCOP

Seria de rezultate bune pentru jucatorii romani de poker nu inceteaza si avem pentru voi un nou rezultat excelent obtinut de unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de turnee de poker din Romania: Alain Medesan.

Daca in urma cu aproximativ 24 ore, Dany Parlafes “k_man” a reusit un rezultat incredibil terminand pe locul 4 dintr-un field de 2000 de jucatori, astazi Alain Medesan “Mr Hollywood” era cat pe ce sa castige GCOP ( German Championship Of Poker ) terminand pe pozitia a doua si jucand pana la capat fara nici un deal.

Turneul  a avut un buy in de 1100EUR si au fost 288 de jucatori inscrisi acest eveniment fiind cel mai mare din seria GCOP. S-a desfasurat la King’s Casino, care si-a pus titlul de “Cel mai mare cardroom din Europa” si a facut acest lucru pe buna dreptate.  Actiunea acolo este diversa cu mese de cash care incep de la 1/3EUR si ajung pana la 2000/4000EUR cu milioane de euro pe masa. Turneele variaza de la 30EUR pana la un high roller de 10.000EUR dupa cum aflam dintr-un review postat pe Hendon Mob.
[ad#text_ads2]
La masa finala au ajuns 8 jucatori si Alain a intrat pe locul 3 ca numar de fise, dar cu un stack apropiat ca marime de locurile 1 si 2. Jocul a fost dinamic si agresiv, masa finala terminandu-se in mai putin de 3 ore de cand s-a dat prima mana.

Marius Kaiser din Germania a fost eliminat pe locul 3, iar Medesan a ajuns heads-up cu Ognjen Sekularac din Serbia, care era si chipleaderul de la inceputul mesei finale. Jocul heads-up a durat doar cateva minute si s-a terminat cu mana de mai jos:

Ognjen a deschis din buton pana la 60k, iar Alain a plusat pana la 145k , Ognjen pluseaza din nou pana la 235k,iar Alain este  all in primind call. Ognjen a aratat   iar Alain  . Din pacate pentru “Mr Hollywood”  boardul nu l-a ajutat si Ognjen Sekularay a castigat  Main Eventul GCOP si un premiu de 69.084 EUR!

Alain Medesan a castigat pentru locul 2 suma de 43.195EUR, suma suficienta cat sa mai urce un loc in clasamentul Romania All Time Money List pana pe locul 6, trecand astfel deasupra lui Andrei Stoenescu.

Felicitari pentru rezultat si speram ca seria de rezultate bune sa nu se opreasca aici! Daca vrei sa il feliciti si tu pe Alain poti sa o faci in threadul de pe forum dedicat acestui rezultat.

 

Alain Medesan termina al doilea la GCOP! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of