admin | 27.02.2018

Adrian “BadWolfOne” Nica pentru Pocketfives: “Sunt motivat sa studiez cat mai mult pana la PSPC 2019”

Adrian-Nica-Platinum-Pass Adrian “BadWolfOne” Nica este unul din cei doi jucatori romani care au reusit sa obtina deja calificarea la turneul PSPC 2019, competitie cu $9.000.000 fond de premiere garantat care se va desfasura anul viitor inainte de PCA Bahamas. El a transformat $2 in $8.171 si un card Platinum de $30.000, castigand Main Event-ul Micro din cadrul festivalului Winter Series. Nica, un jucator profesionist care frecventeaza in special turneele de pe Pokerstars cu buy-in scazut, a declarat pentru Pocketfives: “Este doar o alta victorie. N-am simtit cand am castigat ca ar fi ceva nemaipomenit. N-am simtit nevoie sa urlu sau sa dansez prin casa. Am luat totul pas cu pas. Era vorba si de ICM. Am vrut doar sa iau de fiecare data cea mai buna decizie” . Ultimii 4 jucatori au facut deal si au lasat in joc $2000 pentru castigator alaturi de cardul Platinum Pass. Nica a declarat in continuare ca a rulat bine si a incercat sa aleaga mereu spoturile cu echitate favorabila, practicand un joc agresiv la masa finala care a exploatat in acest mod adversarii despre care considera ca au jucat mult mai tight decat ar fi trebuit sa o faca. Turneul a durat 14 ore si imediat dupa incheierea lui, Adrian Nica a facut un review pentru a-si depista greselile pe care le-a facut.
Nica spune ca pokerul este singurul job pe care l-a avut pana la varsta de 27 de ani, iar castigurile din turneele cu buy-in ce variaza intre $5 si $20 ii pot asigura un venit stabil. Turneul pe care romanul il va juca anul viitor este primul la care va calatori in afara Romaniei din 2014 incoace, ultima oara el jucand un turneu in Venezia, Italia dupa ce a obtinut o calificare pe internet.
Nica a mai spus ca indiferent de rezultatul din turneul Players Championship, nu va schimba nimic la jobul si la viata sa, continuand sa joace turnee pe internet. “Este doar un alt turneu. Sunt emotionat sa joc mize asa mari. Am de gand sa studiez foarte mult si chiar daca nu voi castiga nimic, am motivatia sa invat”
Nica a mai fost intrebat de Pocketfives cum s-a apucat de poker. “Pariam cate 25 de centi pe evenimentele sportive si la un moment dat am primit un e-mail despre un turneu freeroll care urma sa aiba loc. Am intrat pe un forum si am inceput sa vorbesc cu alti useri despre poker. Asa a inceput totul”.
Ii dorim mult succes jucatorului nostru la turneul PSPC 2019, acolo unde va reamintim ca va fi prezent si Mihai Manole, cel care a castigat primul din cele 300 de carduri Platinum ce vor fi acordate pana la sfarsitul acestui an.

Adrian “BadWolfOne” Nica pentru Pocketfives: “Sunt motivat sa studiez cat mai mult pana la PSPC 2019” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of