admin | 11.02.2018

Acuzatii de collusion, existenta de boti si superuseri pe Americas Cardroom (ACR)

shutterstock_545638318 Un articol aparut recent pe site-ul uspoker.com vorbeste despre posibilitatea de inselatorie la cel mai inalt nivel pe platforma Americas Cardroom (ACR), cumparata in urma cu mai mult timp de Winning Poker Network, toate acuzele de collusion, posibilitatea existentei de boti sau super-useri fiind aduse de Joey Ingram (Investigative Papi pe Twitter), prin prezentarea a doua video-uri in care vorbeste despre toate aceste lucruri. Doyle Brunson, cel care a dat in trecut numele camerei de poker americane (Doyle’s Room), dar care nu mai are nicio legatura cu aceasta, a scris un mesaj pe Twitter prin care spune ca nu crede ca toate aceste lucruri se intampla si ca ii cunoaste foarte bine pe proprietarii site-ului, care nu s-ar preta si nu ar permite astfel de lucruri.
In primul video prezentat de Ingram, el vorbeste despre collusion, existenta de boti si posibilitatea existentei de super-useri care profita de securitatea slaba doar pentru a face profit. “Nu pot recomanda nimanui sa joace cash pe ACR”, spune Joey Ingram. Acuzat imediat ca nu aduce si dovezi, Ingram a rabuvnit: “Clipuri pentru aceste conturi vor fi postate. La fel si informatiile despre collusion pe care le-am primit. Site-ul trebuie sa verifice ce se intampla in spate. Botii sunt evidenti ca dracu'”. Jucatorii au devenit insa vigilenti imediat ce au urmarit video-urile lui Ingram, mai ales ca exista antecedente serioase in cazurile Absolute Poker, Ultimate Bet si Full Tilt Poker.
Joi, Joey Ingram a postat un al doilea video care scoate in evidenta banarea conturilor si exploatarea procesului de inregistrare in turnee pe Americas Cardroom, una dintre putinele platforme in care jucatorii americani pot juca la aceleasi mese cu jucatori din alte state ale lumii. Asa cum explica Ingram la minutul 6:26 in cel de-al doilea video, o echipa de jucatori se poate inregistra cat mai aproape de momentul in care se apropie bubble-ul de itm, iar acestia pot lucra impreuna pentru a intra in bani si apoi pot pasa fisele unui singur jucator din echipa care sa continue turneul mai departe. Joey a postat de-asemenea o lista cu jucatori banati si o alta cu jucatori activi, a caror win rate a sarit brusc de la 30% la 80%, lucru care nu dovedeste nimic, dar trage un puternic semnal de alarma. El a mai postat o lista cu alti useri suspecti, solicitand conducerii Americas Cardroom sa verifice care este relatia dintre acestia si daca ei se cunosc. Iata ce are de spus Ingram in video-ul urmator (click aici pentru video).

Sursa foto: uspoker.com

Acuzatii de collusion, existenta de boti si superuseri pe Americas Cardroom (ACR) comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of