admin | 13.05.2021

ACUM livestream Midnight Poker episodul 9. Maine seara de la 20:00, calificari pe 888 pentru un nou episod!

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Chiar in aceste momente se desfasoara in direct episodul cu numarul 9 al show-ului televizat Midnight Poker, livestream-ul fiind gazduit de pagina noastra de facebook Holdem Romania, dar si de paginile de facebook si youtube ale Pokerfest Romania, partenerul 888 la organizarea acestui show de poker. Concursul cu $7700 premii totale si 7 participanti va putea fi urmarit si pe postul de televiziune B1TV in aceasta noapte incepand cu 00:42, atunci cand episodul va fi difuzat in premiera pe micile ecrane.
Invitata speciala de astazi este Elena Karina, o vedeta online si TV, practicanta de kick boxing si participanta in cadrul show-ului Survivor de pe postul Kanal D.
Nu uitati ca maine seara incepand cu ora 20:00 se va desfasura un nou satelit de calificare pe platforma 888 cu $5 buy-in si $1000 premii garantate, 6 concurenti urmand sa obtina biletele de calificare pentru finala televizata de saptamana viitoare.

Daca iti doresti sa joci poker pe 888 si inca nu ti-ai deschis cont, o poti face acum (click aici pentru deschiderea unui cont). 888 te intampina si cu un generos bonus de bun-venit de 100% pana la 3000 de lei!

Sursa foto: Pokerfest

ACUM livestream Midnight Poker episodul 9. Maine seara de la 20:00, calificari pe 888 pentru un nou episod! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments