admin | 30.07.2020

In aceasta noapte de la 00:40, un nou episod al show-ului Road to Las Vegas pe B1TV. Invitat special: Giani Kirita

In aceasta noapte incepand cu ora 00:40, show-ul de poker Road to Las Vegas isi va derula un nou episod, invitatul special al editiei fiind fostul jucator de fotbal Giani Kirita. Ne asteapta o noua editie spectaculoasa si o disputa intensa care se va derula pe parcursul a 4 ore de joc, intre 6 jucatori calificati de pe internet in saptamana precedenta si un fost fotbalist, care, suntem convinsi ca isi doreste sa repete performanta lui Flick Domnul Rima din episodul 3, singurul invitat special de pana acum care a reusit sa castige un episod din cadrul Road to Las Vegas.
Dorim sa aducem la cunostinta faptul ca in aceasta noapte se vor premia 3 pozitii in clasament, dupa cum urmeaza: castigatorul va incasa premiul standard in valoare de $2700 – o suma excivalenta cu o excursie in orasul pacatelor Las Vegas, in vreme ce pozitiile 2 si 3 vor fi recompensate cu $503 si $306 sub forma de tichete de turnee online pe platforma de joc 888poker. Cele doua mize adaugate la locurile 2 si 3 vor face cu siguranta un joc si mai interesant si cel mai probabil mai degajat putin atunci cand vor mai ramane 3 jucatori la masa, stiind faptul ca niciunul din cei 3 nu va pleca acasa cu mana goala.
Nu uitati, maine de la 22:00 o noua sansa de calificare pe 888 cu $5 intrare si $1000 garantat, turneul urmand sa ofere de-altfel 6 tichete pentru episodul cu numarul 20 al show-ului Road to Las Vegas de saptamana viitoare.
Le dorim mult succes invitatilor de astazi, dar si jucatorilor care vor aborda satelitul de maine seara!

Sursa foto: Pokerfest

In aceasta noapte de la 00:40, un nou episod al show-ului Road to Las Vegas pe B1TV. Invitat special: Giani Kirita comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of