admin | 15.01.2022

888poker ii ureaza bun-venit lui Chris Eubank Jr. ca nou Ambasador Cultural la cea de a 20-a Aniversare

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

888poker incepe cea de-a 20-a aniversare prin numirea fostului de doua ori Campion Mondial IBO la categoria super mijlocie, Chris Eubank Jr. in postura de Ambasador Cultural.
In prezent, clasat pe primul loc de catre World Boxing Association și BoxRec in divizia mondiala a categoriei mijlocii, Chris si-a consolidat o pozitie fruntasa in lumea boxului.
In 2021, el i-a invins pe Marcus Morrison și Wanik Awdijan. In luna februarie a acestui an, Chris este asteptat sa isi inaugureze calendarul pe acest sezon cu o confruntare mult asteptata impotriva lui Liam Williams.
De asemenea, Chris Eubank Jr. este un jucator de poker pasionat si foarte indemanatic in afara ringului, jucand in jocuri de poker cu mize mari in intreaga lume. Mai mult decat atat, el a avut o aparitie intr-un episod al show-ului de poker de mize mari Poker After Dark.
Referitor la noua colaborare cu 888poker, Chris Eubank Jr. declara: „Pokerul este una dintre marile pasiuni din viata mea, așa ca sunt incantat sa am o colaborare cu 888poker. Pentru mine, frumusetea pokerului se afla in comunitatea sa. Iar 888poker face o treaba fantastica de a face pokerul mai mult despre distractie si mai putin despre grind pentru jucatorii de toate nivelurile cu platforma sa usor de utilizat. Sunt incantat sa demarez oficial colaborarea in urmatoarele luni si abia astept sa cunosc comunitatea 888poker la mese!”.
In ceea ce priveste cea de a 20-a Aniversare, 888poker anunta ca o va sarbatori pe tot parcursul anului. Infiintata in anul 2002, 888poker a crescut treptat si a devenit una dintre cele mai importante camere de poker din intreaga lume.
Pana in prezent, 888poker a realizat urmatoarele:

–> A gazduit peste 15 milioane de jucatori
–> A impartit peste 25 de miliarde de maini
–> A acordat peste 6 miliarde de dolari in premii de turneu la nivel global

Platforma de poker este de ultima generatie, utilizeaza tehnologia proprie 888 si se concentreaza pe experienta de joc imbunatatita a jucatorilor. Pentru a sarbatori aniversarea de 20 de ani, 888poker va gazdui diverse evenimente de-a lungul anului, inclusiv o serie de evenimente centrate in jurul unor jucatori precum Chris Eubank Jr.

Amit Berkovich, VP Head of Poker la 888, declara: „Sunt bucuros sa ii urez bun-venit lui Chris in familia 888poker in calitate de Ambasador Cultural. Autenticitatea, integritatea si entuziasmul pe care le aduce, fie ca sunt in ring sau la masa de poker, se potrivesc perfect cu valorile noastre si creaza o potrivire excelenta pentru marca noastra. Acesta este un parteneriat fantastic si un start interesant pentru aniversarea noastra de 20 de ani. La fel ca si Chris, in ultimele 2 decenii, 888poker s-a impus ferm drept unul dintre cei mai buni din lume datorita angajamentului nostru de a ne imbunatati constant pentru a aduce jucatorilor nostri cel mai inalt nivel de divertisment. Pe masura ce privim in viitor, avem multe planificate pentru a sprijini evolutia continua a marcii 888poker. Ne vom asigura ca vom continua sa oferim jucatorilor experiente distractive, creative si incitante”.

Sursa foto: 888poker

888poker ii ureaza bun-venit lui Chris Eubank Jr. ca nou Ambasador Cultural la cea de a 20-a Aniversare comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments