admin | 01.04.2012

888 Poker spera sa intre in piata din SUA pana la finalul acestui an

Compania se afla printre cei cativa operatori de gaming din UK care s-au restras din SUA in anul 2006, dupa ce a fost adoptata o lege care sustinea ca anumite activitati online erau ilegale, printre care si jocurile de noroc.

Brian Mattingley, care marti a devenit directorul executiv permanent al companiei 888 spera ca statul Nevada va deveni primul stat care va primi cu bratele deschise pe operatorii licentiati pana la finalul acestui an.

Conform The Telegraph ,888 Holdings este pe cale primeasca o licenta in Nevada cu ajutorul unui parteneriat cu Caesars Interactive Entertainment.

Totodata, domnul Mattingley spune ca 888 este foarte aproape de semnarea unui contract cu o firma faimoasa de cazinouri.

Analistii au presupus ca Wynn Resorts si grupul Sands sunt tinte posibile pentru semnarea acestui contract.

Simon Davies, un analist spune ca in urma cu un an, 888 era pe cale sa intre intr-o criza. Din fericire, Brian Mattingley a relansat Poker 6, astfel a reusit sa obtina noi clienti din Italia si de peste tot din Europa.
[ad#text_ads1]
Analistii au avertizat ca statul Nevada, care are o populatie de aproape 3.000.000 locuitori nu va aduce o schimbare impresionanta pentru firma 888, dar California si New Jersey vor putea aduce o schimbare semnificativa pentru companie, daca se vor legaliza jocurile de noroc si in acele state.

888 se bazeaza pe o dezvoltare atat in SUA cat si pe alte piete, cum ar fi in Italia si Spania, pentru a reduce dependenta de piata din UK, care aduce in momentul de fata 46% din castiguri.

888 Poker spera sa intre in piata din SUA pana la finalul acestui an comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of