admin | 10.06.2012

76 de jucatori deja calificati pentru PokerFest Bucuresti

PokerFest-Bucuresti-Howard-Johnson
Pokerfest Bucuresti: Hotelul Howard Johnson este gata sa primeasca sute de jucatori de poker timp de o saptamana

Pregatirile pentru PokerFest Bucuresti sunt pe ultima suta de metri. Incepand de maine, sala Iridium a hotelului Howard Johnson va fi inundata cu sunetul fiselor de poker si cu agitatia jucatorilor ce vor avea parte de o saptamana plina de poker la cele mai inalte standarde.

Aproape totul este pregatit pentru ca la ultimul festival inainte de pauza de vara sa se stabileasca noi recorduri de participare si fiecare sa plece in vacanta cu amintirea celui mai tare turneu de poker la care a jucat in ultimul timp.

Ieri s-a desfasurat ultimul satelit live la Queen Casino. Succesul acestor sateliti a fost unul incredibil si s-a vazut acest lucru in listele de asteptare care au aparut in fiecare zi, si numarul de pachete acordate, care a ajuns si la un raport de 10 pachete pentru 50 de participanti.

In total, 66 de jucatori au primit o intrare la Main Eventul de 1000EUR prin satelitii live. Acestor jucatori li se adauga cei 10 calificati online de pe PokerStars, unde in aceasta seara se va desfasura ultimul satelit pentru PokerFest Bucuresti, cu un buy in de 109EUR. Inainte de inceperea acestui turneu, se va desfasura si un subsatelit 3x Turbo cu un buy in de doar 2.2EUR.
[ad#text_ads1]
Avem deci 76 de jucatori care deja s-au calificat cu o zi inainte de inceperea festivalului de poker de la Bucuresti si inca un satelit online pe PokerStars de unde se vor mai califica cel putin 2-3 jucatori.

Luni se va desfasura si un freeroll care va acorda un pachet de 1000EUR si pe care il vei primi doar daca ai cont pe siteul oficial PokerFest.

Cu un asemenea numar de calificati inainte de inceputul turneului, mai mult ca sigur vom avea un turneu pe care sa il povestim toata vara, pana la urmatoarea etapa de la Mamaia.

76 de jucatori deja calificati pentru PokerFest Bucuresti comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of