admin | 13.12.2022

7 sfaturi pentru a-ți crește șansele de succes la poker

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Pokerul online nu este doar un joc de noroc, ci implică și o mulțime de strategii pentru a juca bine. Este diferit față de pokerul live pe care îl jucăm în cazinouri sau cluburi, deoarece nu poți vedea alți jucători, iar unii oameni ar putea crede că este mai dificil să îți citești adversarii. Cu toate acestea, prin utilizarea strategiei adecvate, îți poți crește șansele de câștig. Strategia necesită studiu și răbdare. Este o artă să poți să îți citești adversarul și să îți dai seama atunci când blufează. Tuturor ne place jocul, dar trebuie să recunoaștem că doar câțiva sunt extraordinar de pricepuți la el. Iată în continuare șapte sfaturi utile care îți vor crește șansele de câștig la poker.

1. Studiază profesioniștii – Uită-te la videoclipuri de poker pe YouTube sau Twitch și vezi cum joacă cei mai buni dintre cei mai buni. Poți afla ce fac alți jucători grozavi privindu-i cum joacă și folosind metodele lor pentru a vedea dacă funcționează și pentru tine. Partea cea bună este că aceste videoclipuri sunt gratuite, o mulțime fiind astăzi disponibile pe internet.

2. Nu juca toate mâinile! – În No Limit Texas Hold’em, chiar și cei mai buni jucători au o limită de mâini pe care le joacă înainte de afișarea flopului. Exceptând situațiile în care chiar ai parte de o zi foarte norocoasă, stiva de fise se va micșora dacă vei încerca să joci prea multe mâini. Dezvoltarea unei strategii bune preflop te va ajuta să îți crești bankrollul. Deși este simplu să construiești un plan, menținerea disciplinei pentru a-l respecta este mai complicată. Nu este o idee bună să devii nerăbdător și să joci o mână care nu merită jucată. În schimb, să te concentrezi pe câteva mâini solide sau viabile și să le joci agresiv este cea mai bună strategie.

3. Jocul agresiv
– Când joci agresiv cu bet-uri și raise-uri, poți câștiga într-unul din două moduri, fie cu cea mai bună mână la showdown, fie forțând toți adversarii tăi să dea fold și să-ți cedeze potul. Dacă joci pasiv, cea mai bună mână la showdown este singura ta șansă de câștig. Jocul agresiv te ajută să-ți folosești mâinile puternice pentru a construi un pot. Când nu ai nimic și bluffezi, îți oferă de asemenea șansa de a câștiga pot-uri! Drept rezultat, cel mai bine este să optezi pentru o poziție agresivă, decât să permiți adversarilor să conducă ei acțiunea.

4. Dacă ești indecis…dă-i FOLD
– Dacă există o calitate care deosebește un jucător bun de unul rău, aceasta este abilitatea de a renunța la o mână bună atunci când situația o cere. Deși acesta pare a fi un concept simplu, este dificil de pus în practică din cauza modului în care funcționează creierul nostru. Suntem în mod inerent intrigați și motivați de o puternică dorință de a reuși. În mintea noastră, fold înseamnă că ai renunțat la șansa de a câștiga potul, ceea ce înseamnă că nu îți vei putea satisface curiozitatea pentru a afla ce are adversarul tău. Cu toate acestea, a învăța când să renunți este o abilitate pe care trebuie să o stăpânești dacă vrei cu adevărat să reușești.

5. Scapă de superstiții – Mulți oameni au o mână preferată. De pildă, unora le place 7-9 suited, iar ori de câte ori primesc această mână, o joacă. Într-un joc de Texas Hold’em, aceasta nu este una dintre cele mai bune mâini de start pe care le poți avea. Să o joci în anumite situații, de exemplu atunci când nu a deshis nimeni înaintea ta și te regăsești într-o poziție târzie la masă, este una, dar atunci când ești într-o poziție mai de început, ar trebui să îți reconsideri opțiunile.
Este în regulă dacă ai deja câteva mâini de start preferate; majoritatea oamenilor au. Dar nu le trata ca pe mâini speciale și nu lua decizii proaste cu ele. Câștigul la poker se bazează pe logică și aritmetică, nu pe superstiții!

6. Arta de a blufa – Blufezi frecvent la poker? Sau din contră, blufful nu face parte deloc din strategia ta de bază? Este posibil ca oricare dintre aceste variante să nu fie cea mai bună opțiune. Dacă blufezi des, riști să pierzi jetoane prețioase și să rămâi fără atunci când ai mai mare nevoie de ele. Dacă nu blufezi, adversarii tăi vor observa acest lucru și nu îți vor face raise decât atunci când au o mână solidă. E bine să alegi calea de mijloc, care include și blufful uneori.

7. Rămâi concentrat – Trebuie să te asiguri că rămâi concentrat cât timp joci, deoarece distragerea atenției prin uitatul la televizor, vorbirea la telefon sau navigarea pe internet te pot determina să faci o greșeală, fie jucând prost o mână, fie pierzând informații prețioase despre adversarii tăi care îți pot fi utile mai târziu. E bine să rămâi concentrat pe cât posibil atunci când te afli la masa de joc.

Sursă foto: PokerNews

7 sfaturi pentru a-ți crește șansele de succes la poker comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments