admin | 20.10.2010

50$ capital gratuit pentru poker

PokerStrategy.com este cea mai mare mare scoala si comunitate de poker din lume – iar de mai bine de un an website-ul are si interfata in limba romana. Mii din cele 4 milioane de membri sunt romani, astfel ca poti invata poker in limba ta materna.

Este o oferta nemaipomenita pentru incepatori  – primesti 50$ bankroll de start gratuit si 100% clipuri video si articole gratuite pentru a-ti incepe cariera. Intr-o tara ca Romania, unde pokerul nu este asa popular ca in Statele Unite ale Americii, un website ca PokerStrategy.com poate face pokerul sa devina din ce in ce mai popular si acceptat in randul societatii.

[ad#text_ads1]

Chiar si pentru un jucator avansat, PokerStrategy.com are o multime de oferit:

Mai mult de 100 de clipuri video in limba romana – inca si mai multe daca vorbesti engleza
Coaching live de trei ori pe saptamana
Un serviciu profesionist in forum dar si prin echipa support
Si, incepand cu decembrie 2010, evenimente live ale comunitatii in Bucuresti

In plus, PokerStrategy.com te ajuta sa profiti de expansiunea pokerului in Romania si poti castiga atunci cand recomanzi prieteni. Vei primi intre 10$ si 100$ pentru fiecare jucator pe care il recomanzi – castigi bani si popularizezi pokerul in Romania in acelasi timp.

Daca nu ai un cont inca poti deschide unul aici iar pentru a afla mai multe informatii despre programul lor de recomandare da click aici.

50$ capital gratuit pentru poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of