admin | 31.08.2014

3100$ adaugati in cea mai noua serie de turnee exclusive Holdem.ro!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

back to poker series

Astazi este ultima zi de vara, care marcheaza si sfarsitul perioadelor de vacanta pentru multi dintre voi. Traficul pe retelele de poker este deja in crestere asa ca ne-am gandit sa pregatim o promotie ceva mai serioasa, prin care sa va oferim sansa de a castiga o parte dintr-un fond de premii adaugat in valoare de 3100$.

„Holdem Ro Back To Poker Series” se desfasoara intre 7 Septembrie si 7 Octombrie si va avea premii adaugate in valoare de 3100$. Turneele vor fi accesibile doar jucatorilor care au deschis contul PokerStars sau isi vor deschide un cont  prin Holdem.ro

In acest moment, jucatorii nostri mai au la dispozitie 8 turnee zilnice cu cate 50$ adaugati, din seria Summer Series, despre care puteti citi mai multe aici.

Cei 3100$ vor fi distribuiti in 31 turnee zilnice, fiecare turneu avand premii adaugate de 100$ si un buy in de numai 1$. Primul turneu se va desfasura pe 7 Septembrie, iar ultimul pe 7 Octombrie. Toate turneele se vor juca la 20:30 si vor avea aceeasi structura ca si turneele din Summer Series.

In plus, ramane valabila oferta cu 20$ GRATUIT INSTANT, astfel daca deschideti un cont si faceti o depunere de 20$ veti avea in cont direct 40$, bani suficienti pentru a juca toate turneele.

Asadar, in acest moment, mai aveti 8 turnee x 50$ adaugati ( detalii ) , iar de pe 7 Septembrie va invitam sa jucati in cele 31 turnee x 100$ adaugati fiecare.  Daca nu aveti inca un cont PokerStars, deschideti unul folosind acest link.

Daca ai intrebari sau doresti detalii despre aceasta promotie, te invitam pe forum in sectiunea PokerStars.

3100$ adaugati in cea mai noua serie de turnee exclusive Holdem.ro! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments