admin | 20.11.2020

3 predictii in poker pentru anul 2021: jocuri bune pe internet, mai multe challenge-uri, anul lui Landon Tice

Anul 2020 se apropie de final si putem spune ca am avut parte cu totii de unul dintre cei mai imprevizibili ani de pana acum, in care lucruri total neasteptate s-au petrecut la nivel mondial: au cazut afaceri, s-au inchis granite ale statelor, au cazut evenimente live, a explodat jocul de poker pe internet dupa o lunga periaoda de declin. Multi jucatori de poker se intreaba ce va urma in anul 2021 si daca lumea va reveni pe fagasul normal. Iata in continuare 3 predictii pentru anul viitor in ceea ce priveste pokerul:

1. Continua jocurile bune pe internet

In conditiile in care pandemia de coronavirus probabil ca isi va face simtita prezenta si in anul 2021 pe aproape toate continentele lumii, este posibil ca sirul evenimentelor live sa aiba de suferit in continuare si o parte dintre acestea sa fie din nou mutate pe internet. Probabil ca multe zone vor suferi din nou restrictii de circulatie si vor avea parte de masuri mai severe de lockdown, astfel ca jocurile pe internet par sa fie o optiune foarte buna in continuare pentru jucatorii de poker. Vor fi nenumarate festivaluri de poker, turnee cu garantate mari, pool-uri uriase de jucatori, jocuri bune la cash, iar tendinta din anul 2020 va continua. Este doar o predictie, dar elementele cadrului actual foarte probabil ca o vor transforma in realitate.

2. Vom avea parte de mai multe challenge-uri intre jucatori in spatiul virtual

Seria Gallfond Challenge pare sa fi fost scanteia care a aprins dorinta jucatorilor de a se duela in partide de heads-up. In ultima vreme am avut parte de duelul dintre Phil Hellmuth si Antonio Esfandiari in studiourile PokerGo din Las Vegas, iar actual se disputa heads-up-ul secolului, asa cum a fost el numit, confruntarea dintre Daniel Negreanu si Doug Polk. Cel mai probabil trendul va continua si in anul 2021, cu multe challenge-uri intre jucatori, batalii acerbe, orgolii nemarginite, multi bani pe masa si maini spectaculoase.

3. Va fi anul lui Landon Tice

O noua stea pare sa se fi nascut la nivel mondial, iar acesta este americanul originar din Florida, Landon Tice. Este un jucator exceptional care a urcat rapid pe internet la mize highstakes, iar deja ascensiunea sa este comparata cu cea pe care a avut-o Tom Dwan in urma cu 10-15 ani. Landon Tice scria pe Twitter luna trecuta: “Prefer sa ma bat si sa imi imbunatatesc jocul, decat sa fiu prezent in jocuri soft. Vreau sa devin unul dintre cei mai buni, nu doar sa printez bani in jocuri soft”. O luna mai tarziu, Tice avea sa loveasca primul sau turneu live (al 3-lea la care a participat vreodata), ridicand trofeul in Main Event-ul MSPT Venetian si $201.529. Timpul va spune daca Tice va fi noua stea din poker si daca performantele sale vor putea fi comparate cu nume mari din pokerul mondial, care cel putin pana aici, au urmat acelasi traseu: urcarea accentuata in mize pe internet spre jocurile highstakes si lovitura rapida in circuitul live.


Sursa foto: thewritelife.tech

3 predictii in poker pentru anul 2021: jocuri bune pe internet, mai multe challenge-uri, anul lui Landon Tice comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of