admin | 23.04.2012

250$ Bonus de Reincarcare la PokerStars

SCOOP este cea mai mare serie de turnee online pregatita de PokerStars pentru perioada urmatoare. Cu un fond de premii garantat de 30.000.000$ si cu 40 evenimente, fiecare cu cate 3 clase de buy in, SCOOP este tinta fiecarui jucator de poker, indiferent de miza la care joaca.

Pentru a sarbatori inceperea SCOOP pe 6 Mai, PokerStars ofera un bonus de 50% pana la 250$ pe care sa il folosesti pentru a juca cat mai multe din cele 40 evenimente si sa castigi o parte din uriasul fond de premii garantat.

Poti sa iei un bonus maxim de 250$ , daca depui 500$ in contul tau PokerStars. Depunerea minima este de 10$ si vei primi un bonus de 5$ daca depui suma minima.

Pentru a depune, logheaza-te in softul PokerStars si mergi la Casierie ( Cashier), selecteaza o metoda de depunere, introdu suma pe care vrei sa o depui si apoi foloseste codul MAX250 pentru a activa bonusul.

Din momentul in care faci depunerea, bonusul se va activa si vei avea 30 zile pentru a putea sa il eliberezi.

Daca ai intrebari, poti sa trimiti un email la support@pokerstars.eu sau poti sa postezi pe forum in sectiunea dedicata PokerStars unde in limita timpului disponibil, vei primi raspunsuri de la reprezentantii PokerStars.

250$ Bonus de Reincarcare la PokerStars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of