admin | 08.01.2012

2012 PCA Super High Roller : Viktor „Isildur1” Blom castiga primul sau trofeu

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Buy in-ul la acest turneu a fost de 100.000$ si s-au strans premii totale in valoare de peste 3 milioane $. Dupa 3 zile de joc la nivel inalt, nu a fost nimeni altul decat Viktor „Isildur1” Blom care sa ia trofeul si premiul cel mare in valoare de 1.25 milioane $.

Jos aveti ordinea in care au iesit de la masa jucatorii; primii 5 clasati au luat premii in bani :

8. Humberto Brenes

7. Mike McDonald

6. Scott Seiver

5. Daniel Negreanu

4. Jonathan Duhamel

3. Galen Hall

2. Dan Shack

1. Viktor Blom

[ad#text_ads1]

Jocul de heads up dintre Dan Shack si Viktor Blom nu  a durat decat cateva maini. In ultima lor mana, Shak a ratat un combo draw cu  Ah 5h pe un board de  9d 7c 6h Qh Din pacate pentru Shak, pe river a venit un  4s, iar Blom a castigat mana cu Kc Qs.

Astfel, Blom a castigat primul sau turneu major din cariera sau de jucator de poker : evenimentul Super High Roller, castigand premiul cel mare in valoare de 1.254.400$, un trofeu enorm si bratara Shamballa in valoare de 25.000$.

 Discuta pe forum aici: PokerStars Caribbean Adventure 2012

2012 PCA Super High Roller : Viktor „Isildur1” Blom castiga primul sau trofeu comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments