admin | 08.10.2014

11-17 Noiembrie: PokerFest revine la Timisoara dupa 3 ani!

pokerfest_tm_landingTimisoara este orasul revolutiei si in pokerul din Romania. Pentru 3 zile, in Octombrie 2011, a avut loc primul turneu PokerFest, nume care avea sa devina cunoscut tuturor jucatorilor de poker din Romania si care a ajuns sinonim cu cele mai inalte standarde si cele mai bune jocuri de la noi din tara in domeniul pokerului.

Aparut intr-un moment in care jocurile live de poker erau aproape disparute si o parte cele care erau se desfasurau in conditii greu de imaginat astazi, PokerFest a unit rapid intreaga comunitate a jucatorilor de poker din Romania si a adus la mese un nou val de jucatori cu o pofta incredibila de joc. De-a lungul timpului, participantii au fost mereu incantati de calitatea si standardele inalte ale evenimentelor, iar organizatorii au stiut sa colecteze in mod constant feedback de la jucatori si sa incerce sa se adapteze rapid la o piata in continua schimbare.

A sosit timpul ca PokerFest sa se intoarca la Timisoara, de aceasta data cu un festival de poker de 7 zile ce va avea loc in perioada 11-17 Noiembrie 2014, la 3 ani si cateva zile distanta de primul trofeu PokerFest care a fost castigat atunci de Virgil Pinghel.

Festivalul va cuprinde 4 super sateliti ( dintre care 2 cu cate 10 pachete garantate pentru Main Event ) si 5 side eventuri, oferindu-le participantilor o diversitate de jocuri.

Main Eventul cu un buy in de 550 EUR va avea 3 zile de start ( 1A, 1B si 1C ) si un fond de premii garantat la 60.000 EUR.

Locatia evenimentului a fost atent aleasa si suntem siguri ca toti participantii vor ramane impresionati de Gentlemen’s Poker Club – Timisoara, club de poker care in aceste zile isi serbeaza aniversarea de 1 an. Gazdele vor fi Andrei Simon “kytra” si Silviu Nemes, 2 jucatori care sunt in pokerul din Romania de foarte multi ani si au profitat de aceasta experienta pentru a deschide un club de poker pe gustul oricarui jucator.

Va asteptam asadar in numar cat mai mare la Timisoara intre 11 si 17 Noiembrie pentru un nou trofeu PokerFest. Pentru a vedea programul complet al festivalului accesati acest link. Mai jos, va prezentam un interviu cu Andrei Simon “kytra” de la primul turneu PokerFest, cu mult timp inainte sa stie ca la 3 ani distanta va fi chiar gazda unui astfel de eveniment.

11-17 Noiembrie: PokerFest revine la Timisoara dupa 3 ani! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of