admin | 05.04.2012

10EUR Gratis fara depozit la Fast Poker pe Unibet!

Unibet Fast Poker
Unibet lanseaza Fast Poker!

Dupa ce PokerStars a lansat Zoom Poker a venit randul celor de la iGame sa lanseze propria versiune pentru jocurile rapide de poker. Fast Poker a fost lansat astazi pe Unibet si va fi adaugat treptat si pe alte siteuri de poker.

10EUR gratuit

Cu aceasta ocazie speciala, primii 4000 de jucatori care isi fac un alias la Fast Poker pe Unibet vor primi gratuit fara depozit 10EUR cu care pot testa noua platforma dezvoltata de Relax Gaming.

Pentru a beneficia de acest bonus trebuie sa aveti deschis un cont la Unibet Poker. Daca nu aveti, deschideti unul acum.

Urmatorul pas este sa va asigurati ca aveti in cont minim 1 cent. Daca abia v-ati deschis contul, puteti sa faceti un depozit minim de 10EUR. Apoi trebuie sa va creati un alias pentru Fast Poker si contul va fi creditat cu 10 EUR pe care ii puteti folosi la mesele rapide de pe Unibet.
[ad#text_ads2]

Exista si un al doilea bonus disponibil

In mod normal pe Unibet primiti 30% rakeback. Insa daca jucati Fast Poker, veti mai primi 20% rakeback extra in limita a 200E. La fiecare 25E rake generati, veti primi in cont 5E.

Nu mai astepta si creaza-ti un alias de Fast Poker la Unibet!

Ai jucat Fast Poker? Atunci scrie pe forum ce crezi despre noul produs dezvoltat de Relax Gaming.

10EUR Gratis fara depozit la Fast Poker pe Unibet! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of