admin | 25.04.2012

1000$ Race la Bwin in luna Mai

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

points_race_bwinBwin Poker ofera o cursa de 1000$ in luna Mai pentru jucatorii care au un cont la Bwin deschis prin Holdem Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa joci poker pe bani reali la Bwin si sa acumulezi puncte.

In fiecare saptamana, leaderboardul va fi actualizat si vei putea sa vezi unde te situezi in lista. Primii 10 jucatori vor primi premii. Jucatorul care se va clasa pe locul 1 va primi 350$ , iar jucatorul de pe locul 10 va primi 25$.

In luna martie s-a desfasurat o cursa de 500$ ale carei rezultate le puteti vedea aici.

 

Premiile pentru luna mai sunt cele din tabelul de mai jos:

Premii
Locul 1 350$
Locul 2 200$
Locul 3 100$
Locul 4 75$
Locul 5 75$
Locul 6 50$
Locul 7 50$
Locul 8 50$
Locul 9 25$
Locul 10 25$

Jumatate din bani vor fi platiti cash, iar cealalta jumatate o veti primi in cont sub forma de bilete la turnee.

Pentru intrebari si clasament actualizat dati click aici!

Puteți juca jocuri de cazino online atunci când vă aflați în România. Există o mulțime de cazinouri interesante care oferă sloturi , ruletă, blackjack și alte jocuri pe bani reali. După ce ai cântat cu un cazinou ales, vei avea acces la jocuri cu jackpot progresiv. Puteți face depuneri în bani reali și puteți retrage câștigurile folosind diferite metode de plată. După ce ați finanțat contul, veți fi eligibil pentru un bonus de bun venit care vă va ajuta să jucați mai multe jocuri și să vă creșteți șansele de a câștiga. Puteți solicita alte depuneri și bonusuri fără depunere.

1000$ Race la Bwin in luna Mai comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments