admin | 15.11.2011

Scotty Nguyen

Informatii jucator:

Nickname: The Train - The Prince of Poker

Locatia: Las Vegas, NV, United States

Data nasterii: 28 Octombrie 1962

Locul nasterii: Nha Trang, Vietnam

Cel mai mare castig:

Varsta:

A inceput sa joace poker de la:

Scotty Nguyen a venit in America la varsta de 14 ani din Vietnam in 1974; la scurt timp dupa aceea incepe sa joace poker in noua sa casa din Orange County. La un moment dat Scotty a fost exmatriculat din scoala deoarece petrecea mai mult timp la jocurile de poker decat la cursuri.
Intrarea in casino al lui Scotty a fost in Southern California unde a lucrat ca dealer la mesele de joc. Acest lucru s-a dovedit de nepretuit, fiecare masa jucata reprezentand o lectie pentru Scotty, urmarind atat castigatorii cat si pierzatorii, pastrand in memorie diferitele stiluri de joc. Folosind talentul si noile cunostinte despre joc, Scotty s-a transformat imediat intr-un jucator formidabil, reusind sa-si Intretina familia cu banii castigati din jocul de poker.
Nguyen a fost imortalizat in 1998 la World Series of Poker Championship cand i-a spus lui Kevin McBride : “ Dai call la mana asta, dar oricum se va sfarsi jocul! “ McBride a facut call si jocul s-a sfarsit. Aceasta “mana” i-a adus lui Scotty $1,000,000 si a doua bratara WSOP.
Un personaj care emana multa siguranta pe sine, Scotty Nguyen poate fi intalnit destul de des in cazinourile din Las Vegas, cu berea in mana, stralucind precum apa unui rau, zdrobindu-si adversarii cu mult calm…” That’s poker, baby”!! Este greu sa fii suparat cand pierzi in fata unui jucator asa carismatic!

Scotty Nguyen a fost exmatriculat din scoala pentru absente, deoarece isi petrecea majoritatea timpului in salile de poker,. La varsta de 21 de ani s-a inscris la scoala de dealeri si a fost angajat la sala de poker Harrah’s. Acolo castiga aproximativ $150 pe noapte si pierdea intre 3-6$. Se descria ca fiind “fish”,insa vroia sa castige cu orice pret.
Norocul sau s-a schimbat in 1985 cand a primit invitatie la, lacul Tahoe pentru a juca la un turneu Hold’em no-limit. Si-a realizat un bankroll de $7,000 devenind invincibil. Cand s-a intors in Las Vegas si-a marit castigul la $1,000,000. Numele sau a rasunat in tot Las Vegasul si fara sa stie a ajuns sa joace alaturi de Johnny Chan, Puggy Pearson, and David Grey. Cu timpul si-a cumparat un Chevrolet Camaro in valoare de $17,000, un Corvette de $21,000 si un codomeniu de $60,000 totul cu bani in mana. Scotty a locuit in Caesars Palace unde a castigat intre $50,000 si $100,000 pe noapte..

Scotty Nguyen comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of