admin | 15.11.2011

Phil Ivey

Informatii jucator:

Nickname: Tiger Woods - No Home Jerome

Locatia: Las Vegas, NV, United States

Data nasterii: 1 Februarie 1976

Locul nasterii: Riverside, California

Cel mai mare castig: $1,596,100

Varsta:

A inceput sa joace poker de la: in anii 90

La 34 de ani ,Phil Ivey este o forta incontestabila in lumea pokerului. Adesea, fiind denumit Tiger Woods al pokerului, (desi el nu se considera demn de o astfel de comparatie), Phil este ambasadorul noilor generatii de jucatori de poker.
Nu i-a luat mult timp pentru a progresa in cariera sa, la varsta de 23 de ani castigand primele trei bratari World Series of Poker.In 2009, Phil a reusit in cele din urma sa ajunga la masa finala la World Series Of Poker Main Event dupa ce a incercat timp de 10 ani calificarea.
Desi, s-a propulsat in cariera in scurt timp, a devenit favoritul multora pentru castigarea locului intai. Cu toate acestea,in luna Noiembrie impreuna cu alti 9 finalisti a mers in Vegas, reusind sa termine doar pe locul 7, primind un premiu deloc neglijabil in valoare de $1,404,014.
In februarie 2006, Phil a jucat contra(heads-up) lui Andy Beal, mathematician de profesie, care si-a castigat faima provocand jucatori de poker de renume. Dupa trei zile de joc heads-up, Phil Ivey a reusit sa castige de la Beal 16,6 milioane de dolari.

Phillip D. Ivey s-a nascut in California Riverside. Dupa cateva luni se muta impreuna cu familia pe coasta de est in New Jersey Roselle in apropierea Oceanului Atlantic.,
Acesta a avut spirutul de aventura dezvoltat inca de mic copil. Unii copii isi doresc sa deveina jucatori de fotbal, altii isi doresc sa devina oameni de stiinta, Phillip D. Ivey isi dorea sa devina jucator de poker.
Bunicul sau l-a invatat sa joace Five-Card Stud . Acesta folosea trucuri vechi pentru a-l pregati pe Phill pentru potentialele pericole in jocul de poker live.
A lucrat pentru o vreme in vanzari, la o firma de telemarketing, dar dupa un timp a renuntat la slujba pentru a devenii jucator de poker profesionist.
Cand s-a simtit pregatit, Phil a inceput sa-si transforme visul in realitate, petrecand ore in sir in cazinourile din Atlantic City, perfectionandu-si jocul cu fiecare mana jucata. La inceput nu a castigat bani, insa a acumulat multa experienta valoroasa. Toata energia lui a fost canalizata in dezvoltarea sa ca si jucator de poker dorind sa devina jucatorul de poker numarul unu in lume.
Pentru inceput Phil recunoaste ca a pierdut sume uriase de bani, insa acest lucru nu l-a determinat sa renunte la visul sau. A progresat in joc invatand din propriile-I greseli,fara sa-si piarda pentru nici un moment increderea in sine. Definitia unui jucator bun de poker in viziunea lui Phil este: “un jucator bun este acela care poate sa ia cele mai bune decizii in momentele dificile de la masa de joc”
In prezent locuieste in Las Vegas impreuna cu sotia sa si poate fi vazut la cele mai importante turnee din lume si jocuri cash.

Phil Ivey comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of