admin | 15.11.2011

Peter Eastgate

Informatii jucator:

Nickname:

Locatia: Odense, Denmark

Data nasterii: 13 Decembrie 1985

Locul nasterii: Dalum, Danemarca

Cel mai mare castig:

Varsta:

A inceput sa joace poker de la:

Peter este nacut pe 13 Decembrie 1985, Dalum, Danemarca. Inca din anii de liceu era atras de cifre, urmand asfel sa studieze economia la Universitatea Aarhus.
Eastgate si-a construit un bankroll care i-a permis sa joace in jocurile de poker cu mize dintre cele mai mari, exceland in short-heanded si in heads-upuri. Jocurile live i-au atras deasemenea atentia, astfel la masa finala de la Irish Open Paddy Poker si la EPT Scandinavian Open s-a pregatit pentru turneul WSOP 2008.
La 22 de ani a jucat alaturi de alti 6,843 jucatori si si-a croit drumul spre WSOP cel mai important eveniment al anului. La intoarcerea sa in Las Vegas pentru masa finala, in Noiembrie, a castigat in fata lui Ivan Demidov la un joc heads-up castigand $9,152,416 devenind cel mai tanar castigator de poker la un Main Event din acea vreme.
De atunci, Eastgate a adaugat la palmaresul sau locul 18 la WSOP Europe Main Event si turneul PokerStars Caribbean Adventure din 2009 la care a castigat $343,000. A facut chiar un efort si a reusit sa ajunga la WSOP Main Event 2009 unde a terminat pe locul 78.
Cateva luni mai tarziu tot in 2009 a castigat locul 2 la EPT London Main Event, a ajuns la masa finala la EPT Deauville, iar in 2010 a terminat pe locul 5 la NBC National Heads-Up Poker Championship.

Peter Eastgate a fost cel mai tanar concurrent de la masa de joc de la WSOP Main Event 2008. A fost deasemenea al doilea danez care a reusit sa ajunga la masa finala, putand deveni dupa Phil Hellmuth cel mai tanar jucator de poker care ar putea devein campion mondial.
Jucator profesionist inca din 2005 , Peter are ca sursa principal de venit banii castigati din pokerul online, fiind specialist in short-heanded si in heads-upuri, jocuri hight-limit la nicelul $200/$400. Este considerat a fiind unul dintre cei mai buni jucatori de poker online din Danemarca fiind asociat cu Ladbrokes Poker, FortunePoker si PokerStars.
Absolvent de liceu, Peter si-a inceput cariera de pokerist depunand bani la o camera de poker online. Una peste alta, in 2008 s-a inscris la WSOP Main Event cu $10.000 bani gheata. Acesta a facut fata la peste 6,500 de jucatori, mai exact 6,800 devenind cel mai tanar jucator de poker aflat la masa finala din breasla. Pentru cei care-l cunosc nu este nimic surprinzator.
Avand in vedere vasta sa experienta si respectul pe care l-a impus ca si jucator, va puteti astepta sa mai auziti de Peter Eastgate si dupa Noiembrie 2009.

Peter Eastgate comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of